WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ποιον αριθμό επιλέγεις από το 1-9; Αυτός αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σου


JTeam

11 Οκτωβρίου 2022

Ποιον αριθμό επιλέγεις από το 1-9; Αυτός αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σου
pexels
Ποιος είναι ο αγαπημένος σου αριθμός από το 1-9;

Τα ψυχολογικά τεστ μπορούν να μας δώσουν μια πολύ καλή εικόνα για την προσωπικότητά μας, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε διάφορες καταστάσεις στην ζωή μας. Διακεκριμένοι ψυχολόγοι, έχουν εντοπίσει κάποια από τα πιο αποτελεσματικά τεστ προσωπικότητας και τα μοιράζονται μαζί μας.

Tο παρακάτω είναι πολύ απλό αφού το μόνο χρειάζεται για να ανακαλύψεις περισσότερα για τον χαρακτήρα σου, είναι να απαντήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος σου αριθμός, (από το 0- 9).

Jenny.Gr

Αν ο αγαπημένος σου αριθμός είναι το:

1

Αν επέλεξες το 1, τότε έχεις ανεπτυγμένες ηγετικές ικανότητες. Είσαι ανεξάρτητο άτομο και στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις ενώ έχεις πολλές φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους. Επιλύεις κάθε πρόβλημα, βρίσκοντας εξαιρετικές λύσεις και σου αρέσει να βρίσκεσαι πάντα στην κορυφή. Έχεις πολλές προσδοκίες από τους άλλους αλλά και από τον εαυτό σου ενώ δεν σου αρέσει ποτέ να χάνεις. Αγγίζεις την τελειομανία και αυτό ωστόσο κάποιες φορές είναι εις βάρος σου.

2

Είσαι συναισθηματική φύση και λειτουργείς με το ένστικτο. Κατακλύζεσαι από έντονα συναισθήματα και σου αρέσει πάντα να βοηθάς τους άλλους ακόμη και αν παραγκωνίζονται οι ανάγκες σου. Θες τα πάντα να είναι ειρηνικά γύρω σου και αποφεύγεις τις συγκρούσεις ενώ σου αρέσει να περιστοιχίζεσαι από πολλά άτομα. Έχεις παράλληλα αυξημένη δημιουργικότητα και πολλή φαντασία.

3

Είσαι η ψυχή της παρέας και έχεις έντονη εξωστρέφεια. Σου αρέσει να μοιράζεσαι τη σοφία σου με τον κόσμο ενώ οι άλλοι πάντα ζητούν τις συμβουλές σου. Έχεις καλές επικοινωνιακές δεξιότητες και μεταφέρεις πάντα τις ιδέες και τις σκέψεις σου με αποτέλεσμα να γίνεσαι συχνά πηγή έμπνευσης.

4

Είσαι αρκετά αξιόπιστο άτομο και οι γύρω σου μπορούν να σου εμπιστευτούν τα μυστικά τους άφοβα. Δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό σε ό,τι δοκιμάζεις και η εσωτερική σου ομορφιά αντανακλάται στην εξωτερική σου παρουσία. Μερικές φορές, σε χαρακτηρίζει η πεισματάρικη σου διάθεση αλλά στο τέλος πάντα υποχωρείς και κάνεις αυτό που είναι προτιμότερο για σένα.

5

Χαρακτηρίζεσαι από ενθουσιασμό, κέφι και ενέργεια. Οι άλλοι λατρεύουν να σε έχουν στη ζωή τους αφού είσαι αισιόδοξη φύση και κάνεις τα πάντα για να περνούν καλά. Δεν μένεις στο ίδιο μέρος για πολύ καιρό (μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά), ενώ σου αρέσει να αποκτάς διαρκώς νέες εμπειρίες.

6

Σου αρέσει να φροντίζεις τους άλλους και είσαι γενναιόδωρη ψυχή. Είσαι ανοιχτός σε νέες εμπειρίες και επενδύεις πολλά στις σχέσεις σου. Έχεις υψηλή ενσυναίσθηση και κατανοείς τις ανάγκες των ατόμων που είναι στη ζωή σου, όπως και τα συναισθήματά τους. Απεχθάνεσαι την αγένεια και την αδιαφορία στους ανθρώπους και κάνεις τα πάντα για να αλλάξεις τον κόσμο.

7

Είσαι ήρεμη και ανεξάρτητη φύση. Είσαι πολύ πιστό και αφοσιωμένο άτομο σε κάθε σχέση που χτίζεις στη ζωή σου ενώ απεχθάνεσαι την προδοσία. Θα κάνεις τα πάντα για να σώσεις μια σχέση όταν δεις πως αξίζει πραγματικά τον κόπο και κάνεις κάθε άτομο που είναι στη ζωή σου να νιώθει άνετα και ο εαυτός του κοντά σου.

8

Σου αρέσει η σταθερότητα και αποφεύγεις κάθε αλλαγή που διαταράσσει την ισορροπία στη ζωή σου. Έχεις αυτοέλεγχο και δουλεύεις σκληρά για να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Στοχεύεις ψηλά και δεν συμβιβάζεσαι εύκολα ενώ έχεις υψηλή αυτοεκτίμηση που δεν σου επιτρέπει σχεδόν ποτέ να ρίχνεις τον εαυτό σου.

9

Είσαι χαρισματικό, συμπονετικό και αρκετά φιλικό άτομο. Είσαι ευγνώμων για αυτά που έχεις στη ζωή σου κι έχεις έντονο ανθρωπιστικό πνεύμα. Η προσωπικότητά σου λειτουργεί σαν πόλος έλξης για τους άλλους ενώ είσαι ηγετική φυσιογνωμία, προκαλώντας θαυμασμό σε όσους σε εμπιστεύονται και ακολουθούν τον δρόμο σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.