WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ποιο είναι το λάθος στην παρακάτω εικόνα; Μόνο 1 στους 10 μπορούν να το βρουν


JTeam

13 Οκτωβρίου 2022

Ποιο είναι το λάθος στην παρακάτω εικόνα; Μόνο 1 στους 10 μπορούν να το βρουν
pexels
Το μόνο που χρειάζεται, είναι να έχεις παρατηρητικότητα

Οι οπτικοί γρίφοι ακονίζουν το μυαλό και δεν είναι πάντοτε εύκολο να οδηγηθούμε στη λύση τους. Κάποιοι μάλιστα πρέπει να λυθούν σε πολύ σύντομο χρόνο, γεγονός που δείχνει πόσο έχουμε ανεπτυγμένες κάποιες μας ικανότητες.

Η παρακάτω εικόνα ήρθε για να ελέγξει το IQ και την παρατηρητικότητά σου. Μπορείς να βρεις το λάθος που κρύβεται πίσω από τα αντικείμενα που φιλοξενεί; Όπως θα δεις, υπάρχει ένα γραφείο, μία καρέκλα και μερικά ακόνη αντικείμενα στον χώρο, εύκολα αναγνωρίσιμα. Μήπως παρατηρείς κάτι που δεν σου φαίνεται σωστό;

Ρίξε μια προσεκτική ματιά γιατί το λάθος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Ίσως να μην το αναγνωρίσεις αμέσως γιατί είναι πιο ασήμαντη λεπτομέρεια απ' ό,τι πιστεύεις.

Jenny.Gr

Η απάντηση βρίσκεται στο ημερολόγιο και στην ημερομηνία που δείχνει. Είναι λάθος καθώς ο Σεπτέμβρης έχει 30 ημέρες. Αν η προσοχή σου στράφηκε περισσότερο στο να εντοπίσεις το λάθος στο γραφείο, την καρέκλα ή το τηλέφωνο, δεν το έκανες μόνο εσύ αλλά και οι περισσότεροι που το δοκίμασαν.

Ο παρακάτω γρίφος ήταν tricky αν και θεωρείται αρκετά απλός και έχεις όλο τον χρόνο να επιστρατεύσεις την παρατηρητικότητά σου μέχρι τον επόμενο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.