WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

To τεστ των 15'' που αποκαλύπτει ποιος πραγματικά είσαι


JTeam

16 Δεκεμβρίου 2022

To τεστ των 15'' που αποκαλύπτει ποιος πραγματικά είσαι
pexels
Έρχεται να πει όλη την αλήθεια για σένα

Τα ψυχολογικά τεστ είναι γεγονός πως μπορούν να μας δώσουν μια πολύ καλή εικόνα για την προσωπικότητά μας, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε διάφορες καταστάσεις στην ζωή μας. Διακεκριμένοι ψυχολόγοι, έχουν εντοπίσει κάποια από τα πιο αποτελεσματικά τεστ προσωπικότητας και τα μοιράζονται μαζί μας.

Αυτή τη φορά το συγκεκριμένο τεστ έρχεται να αποκαλύψει ποιος πραγματικά είσαι. Βάζει μια νοητή γραμμή ανάμεσα στο «φαίνεσθαι» και το «είναι» και μπορεί να πει όλη την αλήθεια για σένα.

Μια TikΤoker με το όνομα Montana το ανέβασε στα social media και αυτό που σου ζητάει είναι να επιλέξεις ποιο ζώο θα ήσουν σε μια άλλη ζωή. Αυτό μπορεί να δείξει πώς σε βλέπουν οι άλλοι, πώς νομίζεις εσύ ότι σε βλέπουν και ποιος πραγματικά είσαι.

Ας ξεκινήσουμε:

Ποιο είναι το πρώτο ζώο που σου έρχεται στο μυαλό;

Η απάντηση πρέπει να είναι πολύ γρήγορη καθώς είναι η πρώτη σκέψη που θα σου έρθει στο μυαλό. Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως δεν υπάρχει λάθος απάντηση οπότε μπορείς να αξιοποιήσεις όλη σου τη φαντασία.

Συγγνώμη, πρέπει να επιλέξεις κάποιο άλλο

Συγγνώμη αλλά το ζώο που επέλεξες, δεν είναι διαθέσιμο. Πρέπει να σκεφτείς κάποιο άλλο. Το δεύτερο που σου έρχεται στο μυαλό. Δεν έχει σημασία αν είναι αληθινό ή αν προέρχεται από τη φαντασία σου. Όποιο κι αν είναι, το κρατάμε.

Το δεύτερο ζώο δεν υπάρχει οπότε πάλι πρέπει να επιλέξεις κάποιο άλλο

Μη χάνεις την υπομονή σου καθώς είναι η τρίτη και τελευταία δοκιμασία. Διάλεξε απλά κάποιο άλλο ζώο καθώς το προηγούμενο που σκέφτηκες, δεν υπάρχει.

Σύμφωνα με την TikToker, το πρώτο ζώο που σκέφτηκες, αποκαλύπτει τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου αλλά και το πώς θες να σε βλέπουν οι άλλοι. Το δεύτερο ζώο φανερώνει το πώς σε βλέπουν οι άλλοι και το τρίτο ζώο δείχνει το ποιος πραγματικά είσαι. Την πιο αληθινή εκδοχή του εαυτού σου, δηλαδή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.