WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ποιο από τα 6 μονοπάτια θα ακολουθούσες; Αυτό αποκαλύπτει τις πιο κρυφές σου πλευρές


JTeam

12 Φεβρουαρίου 2023

Ποιο από τα 6 μονοπάτια θα ακολουθούσες; Αυτό αποκαλύπτει τις πιο κρυφές σου πλευρές
pexels
Ποιον δρόμο θα διάλεγες για να φτάσεις στο δάσος;

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του διαδικτύου. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

Το παρακάτω τεστ στηρίζεται σε μια εικόνα με 6 μονοπάτια. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επιλέξεις ένα από αυτά για να φτάσεις σε ένα κρυμμένο δάσος. Αυτό θα αποκαλύψει πολλές κρυμμένες πλευρές του χαρακτήρα σου.

Jenny.Gr

Μονοπάτι 1

Jenny.Gr

Image Source: The Little Things

Αν διάλεξες το πρώτο μονοπάτι, είσαι αρκετά καχύποπτο άτομο και προτιμάς τη μοναξιά. Είσαι εσωστρεφής και λατρεύεις την περιπέτεια αλλά μόνο όταν ανακαλύπτεις κάτι με τη δική σου συντροφιά. Δεν σου αρέσει να ακολουθείς ένα ασφαλή δρόμο αλλά παράλληλα σου αρέσει να προστατεύεσαι και να έχεις ηρεμία και γαλήνη στη ζωή σου.

Μονοπάτι 2

Jenny.Gr
Image Source: David Wolfe

Αν επέλεξες αυτόν τον πολύχρωμο και ασφαλή δρόμο, τότε είσαι πολύ ευγενική κι ευαίσθητη ψυχή. Εκτιμάς την ομορφιά γύρω σου και έχεις δημιουργική προσωπικότητα. Έχεις έντονα συναισθήματα αλλά προτιμάς να τα κρατάς για τον εαυτό σου και δεν βγαίνεις εύκολα από το comfort zone σου.

Μονοπάτι 3

Jenny.Gr
Image Source: The Little Things

Το συγκεκριμένο μονοπάτι δεν είναι η πρώτη επιλογή των περισσότερων που κάνουν το τεστ. Μόνο οι πιο περιπετειώδεις το ακολουθούν. Δείχνει ότι σου αρέσει να αποκτάς νέες εμπειρίες και να παίρνεις υψηλά ρίσκα. Δουλεύεις σκληρά και ανταπεξέρχεσαι σε δύσκολες καταστάσεις. Είσαι πιστός φίλος και εκπληκτικός σύντροφος αφού διακρίνεσαι για την αφοσίωση σου.

Μονοπάτι 4

Jenny.Gr
Image Source: David Wolfe

Έχεις ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ και έλκεις πολύ τους γύρω σου. Έχεις πάθος για ό,τι κάνεις και μεγάλο ενθουσιασμό. Είσαι η ψυχή της παρέας και αποτελείς έμπνευση αλλά συχνά σε κατηγορούν ότι παραείσαι αυστηρός και με τον εαυτό σου αλλά και με τους άλλους.

Μονοπάτι 5

Jenny.Gr
Image Source: The Little Things

Είσαι πολύ προσγειωμένο άτομο και έχεις μέτρο στη ζωή σου. Ξεχνάς και συγχωρείς πολύ εύκολα και απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής. Έχεις πολύ θετική ενέργεια και οι άλλοι λατρεύουν να είναι γύρω σου και να απολαμβάνουν την παρέα και την αύρα σου.

Μονοπάτι 6

Jenny.Gr

Είσαι ήρεμη φύση και διακατέχεσαι από έναν πλούσιο συναισθηματικό κόσμο. Προτιμάς να μένεις μόνος ενώ δύσκολα δεν σε συμπαθεί κάποιος. Έχεις ενσυναίσθηση και κατανοείς τις ανάγκες των γύρω σου χωρίς να κρίνεις ποτέ και αυτό σε κάνει ακόμη πιο αξιαγάπητο άτομο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.