WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Πώς κρατάς το κινητό σου; Αυτό αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου


JTeam

15 Φεβρουαρίου 2023

Πώς κρατάς το κινητό σου; Αυτό αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου
pexels
Μήπως το κρατάς μόνο με το ένα σου χέρι;

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του διαδικτύου. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

Το παρακάτω έρχεται να πει πολλά για σένα από τον τρόπο που κρατάς συνήθως το κινητό σου. Ποιος από τους παρακάτω τρόπους σε αντιπροσωπεύει;

Jenny.Gr

Επιλογή 1

Η πρώτη επιλογή σημαίνει ότι νιώθεις άνετα να κρατάς το κινητό σου με ένα μόνο χέρι. Χρησιμοποιείς τον αντίχειρά για να κάνεις ελιγμούς γύρω από την οθόνη του τηλεφώνου και αυτό σημαίνει ότι είσαι ανέμελη, χαρούμενη φύση και αποπνέεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Δεν παραπονιέσαι ποτέ για τίποτα στη ζωή. Έχεις την ικανότητα να αποδέχεσαι τα πάντα ενώ αρπάζεις κάθε νέα ευκαιρία.

Επιλογή 2

Σε αυτή την περίπτωση, σημαίνει ότι είσαι σοφό άτομο κι έχεις διαίσθηση. Βλέπεις τα πράγματα ρεαλιστικά και είσαι συμπονετική φύση. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό για σένα είναι ότι δύσκολα μπορεί κάποιος να σε εξαπατήσει. Τέτοια χαρακτηριστικά κάνουν τα ραντεβού πιο εύκολα γιατί μπορείς να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο χωρίς κόπο.

Επιλογή 3

Αναλύεις καταστάσεις και βρίσκεις κατάλληλες λύσεις σε κάθε πρόκληση, μεγάλη ή μικρή. Ξέρεις πώς να προσαρμόζεσαι και να ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις των άλλων χρησιμοποιώντας ένα διαφορετικό σύνολο δεξιοτήτων. Είσαι μια ευχάριστη και ενεργητική προσωπικότητα.

Επιλογή 4

Οι άνθρωποι έλκονται και συναρπάζονται από τη ζωηρή φαντασία και τις πρωτότυπες ιδέες σου. Προτιμάς την απομόνωση παρά το γεγονός ότι είσαι εξωστρεφής προσωπικότητα. Στις ερωτικές σχέσεις, θέλεις ο άλλος να κάνει την πρώτη κίνηση ενώ έχεις πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και τραβάς εύκολα τους άλλους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.