WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Βλέπεις τη γάτα ή το ποντίκι; Η οπτική ψευδαίσθηση που αποκαλύπτει το πιο θετικό στοιχείο του χαρακτήρα σου


JTeam

17 Μαΐου 2023

Βλέπεις τη γάτα ή το ποντίκι; Η οπτική ψευδαίσθηση που αποκαλύπτει το πιο θετικό στοιχείο του χαρακτήρα σου
Πόσο καλά σε γνωρίζεις;

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του internet. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

Η παρακάτω οπτική ψευδαίσθηση έρχεται να αποκαλύψει το πιο θετικό χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να παρατηρήσεις την εικόνα. Τι βλέπεις πρώτο; Μία γάτα ή ένα ποντίκι;

Jenny.Gr

Αν είδες:

Τη γάτα (το μεγαλύτερο πρόσωπο)

Αν πρώτα είδες τη γάτα, αυτό σημαίνει ότι είσαι πολύ προσγειωμένο άτομο και χαρακτηρίζεσαι από τελειομανία. Εντάξει, αυτό μπορεί να είναι λίγο αρνητικό κάποιες φορές, αλλά όταν πας να ξεφύγεις, σου βάζεις όρια. Εξετάζεις επίσης προσεκτικά κάθε σου κίνηση και δεν παίρνεις ποτέ κάποια παρορμητική απόφαση. Πώς αλλιώς να το πούμε; Αποτελείς έμπνευση!

Το ποντίκι (το μικρότερο πρόσωπο)

Αν πρώτα είδες το ποντίκι, τότε είσαι το συνώνυμο της θετικής ενέργειας και βλέπεις πάντα το καλό σε μια κατάσταση. Αυτό βέβαια κάνει τους ανθρώπους να σε βλέπουν κάποιες φορές αφελή αλλά εσύ βλέπεις σχεδόν πάντα το ποτήρι μισογεμάτο και αυτό λειτουργεί πάντα υπέρ σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.