WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Είναι στ' αλήθεια έρωτας ή μόνο πόθος; Το τεστ που θα πει την αλήθεια για τη σχέση σου


JTeam

16 Μαΐου 2023

Είναι στ' αλήθεια έρωτας ή μόνο πόθος; Το τεστ που θα πει την αλήθεια για τη σχέση σου
pexels
Αν είσαι στην αρχή μιας σχέσης, οι παρακάτω ερωτήσεις θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πώς νιώθεις

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του διαδικτύου. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

Το σημερινό τεστ θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με τα αληθινά σου συναισθήματα και να ανακαλύψεις πώς βλέπεις τον εαυτό σου μέσα σε μια νέα σχέση. Πρόκειται για έρωτα ή μόνο πόθο; Αν λοιπόν έχεις γνωρίσει μόλις ένα άτομο με το οποίο έχεις έρθει πιο κοντά και είστε στην αρχή της σχέσης, το παρακάτω τεστ θα σε βοηθήσει να μάθεις περισσότερα για τον τρόπο που το βλέπεις.

Θα σε βοηθήσει όμως, ακόμη κι αν είσαι εδώ και καιρό σε σχέση καθώς μπορεί να αποκαλύψει αν είσαι ακόμη ερωτευμένη/ος με τον σύντροφό σου.

Για να μάθεις την αλήθεια, δεν έχεις παρά να κάνεις το τεστ εδώ.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι κάθε άτομο προσεγγίζει διαφορετικά τον έρωτα και τον βιώνει στον βαθμό που του επιτρέπουν οι εμπειρίες του.

Αλήθεια, πότε πραγματικά γνωρίζεις πως δεν είσαι πια ερωτευμένη; Η αλήθεια είναι πως δεν είναι και δύσκολο να το καταλάβεις, αλλά μπορεί να φοβάσαι να το συνειδητοποιήσεις ή να είσαι αρκετά μπερδεμένη.

Κάποτε ανυπομονούσες την ώρα και την στιγμή που θα βρεθείς και πάλι μαζί του/ της. Έφτιαχνες το πρόγραμμα σου έτσι ώστε πάντοτε να βρίσκεις χρόνο για να τον συναντήσεις.Αν πλέον όλα αυτά τα μικρά πράγματα που έχουν να κάνουν με τον σύντροφο σου δεν σε ενθουσιάζουν, τότε έχεις το πρώτο σημάδι.

Είναι λογικό όταν είσαι ερωτευμένος, έστω και υποσυνείδητα θες να εκδηλώνεις την αγάπη σου στον σύντροφο σου, μέσα από μικρές κινήσεις. Μπορεί να κρατούσατε χέρια, να τον ακουμπούσες τρυφερά όταν γελούσατε μαζί, να τον άγγιζες στον λαιμό όταν οδηγούσε και άλλα πολλά. Τώρα όλα αυτά τα έχεις ξεχάσει; Σε ενδιαφέρουν; Σου περνούν αδιάφορα;

Είναι αλήθεια πως όταν είσαι ερωτευμένος, όλα φαίνονται υπέροχα στον άλλο. Από τον τρόπο που χαμογελά, από εκείνο το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που έχει και άλλα τέτοια. Ωστόσο, αν στο σήμερα οι «παραξενιές» του δεν σου φαίνονται και τόσο χαριτωμένες, μάλλον είναι ώρα να δεις ακόμη πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.