WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Με αυτό το ψυχολογικό τεστ μπορείς να γνωρίσεις καλύτερα το υποσυνείδητό σου


JTeam

29 Αυγούστου 2023

Με αυτό το ψυχολογικό τεστ μπορείς να γνωρίσεις καλύτερα το υποσυνείδητό σου
Οι απαντήσεις που θα δώσεις στις παρακάτω ερωτήσεις, οφείλουν να είναι οι πρώτες που σου έρχονται στο μυαλό, αυθόρμητα

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πόσο μπορεί να ελέγχει την ζωή μας, τις αποφάσεις μας, και την συμπεριφορά μας, το υποσυνείδητο κομμάτι του εαυτού μας. Χωρίς να το καταλαβαίνουμε, κουβαλάμε σε αυτό το κομμάτι μας, βαθύτερες επιθυμίες και μοτίβα συμπεριφοράς που επηρεάζουν την πιο μικρή, μέχρι την πιο μεγάλη μας απόφαση.

Μπορεί να μην είναι εύκολο να έρθουμε πιο κοντά σε αυτό με τις απλές σκέψεις μας, ωστόσο με τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας, μπορούμε να καταλάβουμε πολλά περισσότερα για το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς. Μέσα από το παρακάτω ψυχολογικό τεστ με ερωτήσεις, μπορούμε για αρχή να βάλουμε τον εαυτό μας σε ορισμένες καταστάσεις, και ανάλογα με την απάντηση που θα δώσουμε στην εκάστοτε ερώτηση, να καταλάβουμε λίγα περισσότερα για τον εαυτό μας.

  • Φαντάσου πως βρίσκεσαι σε ένα δάσος με πυκνή βλάστηση. Ωστόσο δεν είσαι μόνος. Μαζί σου έχεις και ένα ακόμη άτομο. Ποιο είναι αυτό το άτομο που έχεις μαζί σου;
    Όποιον και αν διάλεξες, σημαίνει πως αυτός ο άνθρωπος είναι ο σημαντικότερος που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη ζωή σου.
  • Τώρα ονειρέψου πως καθώς προχωράτε στο δάσος, ακούγονται θόρυβοι και ξαφνικά βλέπετε ένα ζώο να έρχεται μπροστά σας. Τι είδους ζώο είναι αυτό, αλλά και τι μέγεθος έχει; Επίσης πως αντιδράτε μπροστά σε αυτό το γεγονός; Το ζώο αντικατοπτρίζει το μέγεθος του στρες που αισθάνεσαι. Όσο πιο μεγάλο είναι, τόσο περισσότερο στρες έχεις. Επίσης, εξίσου σημαντική είναι και η αντίδραση σου. Η αντίδραση που σκέφτηκες, φανερώνει το πως αντιδράσεις σε όσα συμβαίνουν στη ζωή σου και σε στρεσάρουν έντονα.
  • Στη συνέχεια, φαντάσου πως καθώς προχωράτε, αντικρίζετε ένα σπίτι. Πόσο μεγάλο είναι το σπίτι και επίσης έχει φράχτη; Αν το σπίτι που ονειρεύτηκες περιφράζεται, τότε χαρακτηρίζεσαι από στενόμυαλες ιδέες και προτιμάς να μένεις σε ασφαλή μέρη. Αντιθέτως αν δεν υπάρχει φράχτης, τότε σκέφτεσαι πολύ πιο ελεύθερα και ανοιχτά. Εξίσου σημαντικό όμως, είναι και το μέγεθος αυτού του σπιτιού. Το μέγεθος του σπιτιού φανερώνει τις φιλοδοξίες σου.
  • Τέλος, φαντάσου μια όαση νερού. Πόση ποσότητα νερού υπάρχει σε αυτήν την όαση, αλλά και πως επιλέγεις να την διασχίσεις; Η ποσότητα του νερού εκφράζει την σεξουαλική σου επιθυμία. Όσο περισσότερο νερό υπάρχει, τόσο περισσότερη επιθυμία έχεις. Αν επέλεξες να διασχίσεις την όαση κολυμπώντας, τότε το πιθανότερο είναι να διοχετεύσεις άμεσα την σεξουαλική σου ενέργεια.
@odd.ballz What did you ANSWER? #curiosity #darkpsychology #psychology #psychologytest #brain #relationships ♬ Chill Vibe Music Box - Dreadie Dub

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.