WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τι σε κρατάει μακριά από την αγάπη - Η εικόνα που θα το αποκαλύψει


JTeam

2 Σεπτεμβρίου 2023

Τι σε κρατάει μακριά από την αγάπη - Η εικόνα που θα το αποκαλύψει
pexels
Με μια ματιά στην εικόνα θα μάθεις τι είναι αυτό που τόσο καιρό σε εμποδίζει να βρεις το άλλο σου μισό

Η προσωπικότητα σου είναι πολλά πράγματα. Ανάμεσα στα κληρονομικά χαρακτηριστικά και τα επίκτητα, μπορούμε να πούμε πως είναι και ένας συνδυασμός της γνώμης σου και του πως αυτή η γνώμη σε κάνει να αισθάνεσαι, όπως επίσης και του τρόπου με τον οποίο αντιδράς, βάσει της γνώμης σου πάντα. Αυτή η αντίδραση λοιπόν, μπορεί να δυσκολέψει τη διαχείριση καταστάσεων. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβεις ποιος πραγματικά είσαι, πώς σκέφτεσαι, πώς αισθάνεσαι και αν όλα αυτά έρχονται σε αρμονία με την προσωπικότητά σου.

Για αυτό μπορεί να χρειαστεί μια ζωή ψυχανάλυσης, ενδοσκόπησης και ωμού ρεαλισμού. Είναι σίγουρα πιο εύκολο να ανακαλύψεις ποιος είναι ο διπλανός σου, παρά ο εαυτός σου. Ίσως όμως με αυτό το τεστ τα πράγματα να αλλάξουν. Με μια μόνο ματιά θα μάθεις τις μεγαλύτερες αδυναμίες σου στην αγάπη και τον τρόπο που σε καταστρέφουν.

Παρατήρησε την εικόνα για 3 δευτερόλεπτα και δώσε προσοχή σε αυτό που βλέπεις πρώτο. Τι είναι;

Jenny.Gr

1. Ένας δεμένος άντρας

Η προσωπικότητά σου βρίσκεται συνεχώς σε μια σύγκρουση. Αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι τσακώνεσαι συνέχεια με όλους, αλλά ότι βρίσκεσαι σε πόλεμο με τον εαυτό σου. Για να βρεις την αληθινή αγάπη πρέπει πρώτα να αγαπήσεις αληθινά τον εαυτό σου. Μην είσαι τόσο σκληρός μαζί του και να θυμάσαι πως κανείς δεν είναι τέλειος.

2. Ένας φράχτης

Το μεγαλύτερο θέμα σου είναι ότι δεν ανοίγεσαι στους άλλους. Φοβάσαι να ρισκάρεις μήπως πληγωθείς και έτσι χάνεις πολλά. Χτίζοντας τοίχους δε θα αφήσεις κανέναν να μπει, αλλά ούτε και τον εαυτό σου να βγει αν το θελήσει κάποια στιγμή. Κάνε μικρά βήματα και γνώρισε κόσμο με τον δικό σου ρυθμό.

3. Μια βάρκα

Το πρόβλημα σου είναι οι πάρα πολύ υψηλές προσδοκίες, τις οποίες σχεδόν κανείς σε αυτή την γη δεν μπορεί να φτάσει. Ναι, ξέρεις τι θέλεις, αλλά είσαι πολύ αυστηρός με τον άλλον. Αφέσου και θα δεις πως υπάρχουν και άλλα πράγματα στον άλλον εκτός από την καλή δουλειά, την εξωτερική εμφάνιση και ό,τι άλλο σκέφτεσαι. Δώσε μια ευκαιρία και μην αποκλείεις ανθρώπους τόσο εύκολα από τη ζωή σου.

4. Ένα κρανίο

Η υπερβολική φροντίδα και το υπερβολικό άγχος είναι αυτά που καταστρέφουν τις ερωτικές σου σχέσεις. Με τόσο στρες δεν μπορείς να χαρείς τίποτα και δεν αφήνεις και τον άλλον χαρεί, ούτε να πράξει ελεύθερα, αφού συνεχώς φοβάσαι και αγχώνεσαι. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής και να πεις στον σύντροφό σου τους φόβους σου, ώστε να τους νικήσετε μαζί. Επίσης να θυμάσαι ότι δεν μπορούμε να ελέγχουμε τα πάντα γύρω μας, αφέσου λιγάκι στο κύμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.