WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ο γρίφος με τη θέση πάρκινγκ: Μπορείς να βρεις σε ποιον αριθμό είναι σταθμευμένο το αμάξι;


JTeam

18 Σεπτεμβρίου 2023

Ο γρίφος με τη θέση πάρκινγκ: Μπορείς να βρεις σε ποιον αριθμό είναι σταθμευμένο το αμάξι;
Έχει γίνει viral και η λύση του είναι πολύ πιο εύκολη από ό,τι φαντάζεσαι

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του ίντερνετ. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

Αν λατρεύεις να λύνεις γρίφους, ο σημερινός θα σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου. Ο γρίφος έχει γίνει viral στο Twitter Και όπως θα δεις, όλη η πλοκή στήνεται σε ένα πάρκινγκ.

Οι θέσεις είναι αριθμημένες όπως θα δεις, αλλά στη μοναδική θέση στην οποία έχει σταθμεύσει αμάξι, δεν φαίνεται ο αριθμός. Μπορείς να μαντέψεις ποιος είναι;

Η απάντηση είναι εξαιρετικά απλή αλλά ίσως δεν σου περνάει από το μυαλό. Οι περισσότεροι χρήστες έχουν κάνει τις πιο σύνθετες σκέψεις, αλλά πολύ λίγοι έχουν καταφέρει να βρουν την απάντηση.

Η λύση βρίσκεται ακριβώς μπροστά σου και αν έχεις κάψει τον εγκέφαλό σου για να τη βρεις, πρόσεξε καλά τις απαντήσεις κάτω από το post. Κάποιοι γράφουν τον αριθμό "87" κι εκεί κρύβεται η απάντηση. Αν αναρωτιέσαι γιατί αυτός ο αριθμός κρύβει τη λύση, αρκεί να σου πούμε ότι το μόνο που χρειάζεται για να βεβαιωθείς πως αυτή είναι η σωστή απάντηση, είναι να αναποδογυρίσεις τη φωτογραφία.

Τώρα όλα τα νούμερα είναι από την αντίθετη πλευρά οπότε η θέση πριν το σταθμευμένο αμάξι είναι η "86". Συνεπώς ακολουθεί η θέση- γρίφος που είναι η "87" και ακολουθούν με αριθμητική σειρά και οι υπόλοιπες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.