WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τι αποκαλύπτει η ημερομηνία που γεννήθηκες για τον χαρακτήρα σου


JTeam

26 Σεπτεμβρίου 2023

Τι αποκαλύπτει η ημερομηνία που γεννήθηκες για τον χαρακτήρα σου
pexels
Το αν γεννήθηκες στις 2, στις 5 ή στις 25 του μήνα, φανερώνει πολλά για σένα

Πότε γεννήθηκες; Ήξερες ότι η ημερομηνία που ήρθες στον κόσμο, αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου; Μπορεί να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα σου που εξηγούν τη συμπεριφορά σου και απέναντι στους άλλους.

Για παράδειγμα, όσοι έχουν γεννηθεί στις 19 του μήνα έχουν ηγετικές ικανότητες καθώς συνδυάζουν δημιουργικά στοιχεία από τον αριθμό 1 και τη δυναμική φύση του αριθμού 9.

Τι αποκαλύπτει η ημερομηνία που γεννήθηκες, για τον χαρακτήρα σου

Η 1η

Αν γεννήθηκες την 1η μέρα οποιουδήποτε μήνα, έχεις εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες και είσαι δημιουργική φύση. Είσαι ανεξάρτητο και δυναμικό άτομο και δεν σου αρέσει να αποφασίζουν οι άλλοι για σένα.

Η 2η

Αναζητάς ισορροπία και αρμονία στη ζωή σου. Είσαι συνεργατικό άτομο κι έχεις υψηλή ενσυναίσθηση, κατανοώντας σε βάθος τα προβλήματα των άλλων. Τα πας εξαιρετικά με τους άλλους αλλά πρέπει να καλλιεργήσεις λίγο παραπάνω την αυτοπεποίθησή σου. Ο έρωτας και η συντροφικότητα είναι σημαντικά κεφάλαια στη ζωή σου.

Η 3η

Έχεις καλή αίσθηση του χιούμορ και σου αρέσει να επικοινωνείς με τους άλλους. Είσαι δημιουργική φύση και οι άλλοι έλκονται από τη χαρισματική σου προσωπικότητα. Με λίγα λόγια, έχεις «αυτό το κάτι»!

Η 4η

Θέτεις υψηλούς στόχους και προσδοκίες για τον εαυτό σου αλλά και για τους άλλους και εκτιμάς πολύ την ειλικρίνεια. Δουλεύεις σκληρά και οι άλλοι σε εμπιστεύονται εύκολα και στηρίζονται πάνω σου.

Η 5η

Έχεις το επικοινωνιακό χάρισμα, μπορείς να μιλάς σε όλους για τα πάντα. Έχεις πολλαπλά ταλέντα και μια σειρά από ενδιαφέροντα. Ωστόσο, βαριέσαι εύκολα όταν κάτι παύει να είναι πρόκληση.

Η 6η

Είσαι αξιόπιστο και υπεύθυνο άτομο και σου αρέσει να φροντίζεις τους άλλους. Οι γύρω σου στρέφονται σε σένα για συμβουλές και στήριξη ενώ η βασική σου προτεραιότητα είναι η οικογένεια. Α, και ο έρωτας.

Η 7η

Έχεις αναλυτικό τρόπο σκέψης και δεν σου αρέσουν τα επιφανειακά πράγματα. Σου αρέσει να αφιερώνεις χρόνο με τον εαυτό σου και σε ό,τι κάνει καλό στην ψυχική σου υγεία. Έχεις πολύ ένστικτο και αυτό σε αποτρέπει από δύσκολες καταστάσεις.

Η 8η

Είσαι ηγετική φύση και πρακτικό μυαλό. Σου αρέσει η ομαδικότητα και εστιάζεις πολύ στην εξωτερική σου εμφάνιση.

Η 9η

Είσαι ευαίσθητη και γενναιόδωρη φύση. Βλέπεις πάντα τη μεγάλη εικόνα και έχεις πολλά ταλέντα που σε εξελίσσουν και σε πάνε πάντα μπροστά.

Η 10η

Είσαι ηγετική φυσιογνωμία από τη φύση σου. Είσαι ανεξάρτητο και μοναδικό άτομο και το κλειδί για την επιτυχία σου, είναι η αυθεντικότητά σου. Έχεις ανασφάλειες και ανταγωνίζεσαι πολύ τους γύρω σου γιατί θες να έχεις πάντα τα πρωτεία.

Η 11η

Είσαι ευαίσθητο άτομο και νοιάζεσαι πολύ τους άλλους. Πληγώνεσαι εύκολα και εμπιστεύεσαι το ίδιο εύκολα με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι πολύ. Πετυχαίνεις πολλά γιατί πιστεύεις πολύ στον εαυτό σου.

Η 12η

Είσαι κοινωνικό και πολύ φιλικό άτομο. Εμψυχώνεις τους άλλους και φημίζεσαι για την ευγένεια και τις χρήσιμες συμβουλές σου.

Η 13η

Επιλύεις κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται και έχεις μάθει να δουλεύεις πολύ σκληρά. Είσαι δυναμικό και αποφασιστικό άτομο και έχεις πολλά ταλέντα.

Η 14η

Έχεις το επικοινωνιακό χάρισμα και μαγνητίζεις τους πάντες με την προσωπικότητά σου. Εθίζεσαι ωστόσο εύκολα και ενδίδεις σε πειρασμούς.

Η 15η

Σου αρέσει να βοηθάς τους άλλους και οι άλλοι θέλουν να είναι συνέχεια στο πλευρό σου. Σου αρέσει η ελευθερία και θες πάντα χώρο στις σχέσεις σου. Η αγάπη και η οικογένεια είναι σημαντικά κεφάλαια στη ζωή σου.

Η 16η

Δεν εμπιστεύεσαι εύκολα και αποφεύγεις τους επιφανειακούς ανθρώπους. Εξελίσσεσαι διαρκώς και σου αρέσει να πειραματίζεσαι με νέα πράγματα.

Η 17η

Σου αρέσουν οι θέσεις εξουσίας. Έχεις ηγετικές ικανότητες και χρησιμοποιείς πάντα τη λογική ενώ παίρνεις εύκολα αποφάσεις.

Η 18η

Είσαι ανεξάρτητο άτομο και διαθέτεις πολύ υπομονή και ανεκτικότητα. Κατανοείς εύκολα τους άλλους και τις ανάγκες τους.

Η 19η

Έχεις μοναδικές ικανότητες και θες πάντα να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Παραδέχεσαι πάντα τα λάθη σου δέχεσαι τις συμβουλές των άλλων.

Η 20η

Είσαι ήρεμη φύση και αποφεύγεις τις διαφωνίες. Έχεις ενσυναίσθηση αλλά δυσκολεύεσαι να παίρνεις αποφάσεις.

Η 21η

Έχεις πολλαπλά ταλέντα και πολλά ενδιαφέροντα. Ωστόσο κάνεις πολλά παράπονα και κουράζεις εύκολα τους άλλους.

Η 22η

Είσαι ευαίσθητο άτομο και συνδυάζεις τη λογική με το συναίσθημα. Συνεργάζεσαι καλά με τους άλλους και βγάζεις εις πέρας και με επιτυχία μεγάλα projects.

Η 23η

Μαγνητίζεις τους άλλους με την προσωπικότητά σου και είσαι περιπετειώδης φύση. Απολαμβάνεις την ελευθερία και δεν σου αρέσουν οι δεσμεύσεις.

Η 24η

Βάζεις σε προτεραιότητα την οικογένεια και σου αρέσει να βοηθάς τους άλλους. Καλό είναι ωστόσο να μην παρεμβαίνεις στις ζωές των άλλων.

Η 25η

Σου αρέσει να αφιερώνεις χρόνο με τον εαυτό σου αλλά αυτό δημιουργεί αποξένωση με τους γύρω σου. Ψυχολογείς ωστόσο εύκολα τους άλλους και σου αρέσει να φιλοσοφείς.

Η 26η

Είσαι ηγετική φύση και σου αρέσει να ασκείς έλεγχο. Δεν αλλάζεις εύκολα γνώμη και δεν σου αρέσει οι άλλοι να σου επιβάλλουν τη γνώμη τους.

Η 27η

Είσαι καλλιτεχνική φύση και έχεις υψηλή δημιουργικότητα. Σου αρέσει να μάχεσαι για τη δικαιοσύνη και έχεις αναλυτικό τρόπο σκέψης που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι.

Η 28η

Είσαι ανταγωνιστική φύση και σου αρέσει να ξεχωρίζεις από το πλήθος. Έχεις ένστικτο, υψηλή δημιουργικότητα αλλά δεν σου αρέσει οι άλλοι να ξεχωρίζουν περισσότερο από σένα.

Η 29η

Είσαι ανοιχτόμυαλο και γενναιόδωρο άτομο. Ωστόσο καλό είναι να αγαπήσεις και να εκτιμήσεις περισσότερο τον εαυτό σου για να έρθεις πιο κοντά και με τους άλλους.

Η 30η

Ψυχαγωγείς τους άλλους και θες να είσαι το επίκεντρο της προσοχής. Τα πας εξαιρετικά με τον λόγο και σου αρέσει να εμψυχώνεις τους γύρω σου.

Η 31η

Είσαι πρακτικό και προσγειωμένο άτομο. Έχεις δημιουργικές ιδέες και δουλεύεις σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου. Συνεργάζεσαι άριστα με τους άλλους και οι άλλοι θέλουν τις συμβουλές σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.