WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Tεστ προσωπικότητας: Το πρώτο πράγμα που βλέπεις στην εικόνα φανερώνει τι σε ελκύει περισσότερο σε έναν σύντροφο


JTeam

6 Οκτωβρίου 2023

Tεστ προσωπικότητας: Το πρώτο πράγμα που βλέπεις στην εικόνα φανερώνει τι σε ελκύει περισσότερο σε έναν σύντροφο
@yourtango
Πως ένα σκίτσο, μπορεί αντιπροσωπεύει κομμάτι του εαυτού σου

Ο τρόπος που βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε τις εικόνες, είναι πολύ πιο σημαντικός απ' όσο πιστεύεις. Μπορεί να θεωρείς πως μια εικόνα δεν έχει να πει τίποτα για την προσωπικότητα σου, αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς, ένα σκίτσο, όπως επίσης και ο τρόπος που το αντιλαμβάνεσαι μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τον τρόπο που σκέφτεσαι και που λειτουργείς.

Στις σχέσεις σου όμως, τι είναι αυτό που πραγματικά σε ελκύει σε έναν σύντροφο; Ποιο χαρακτηριστικό οφείλει να έχει, για να σε γοητεύσει σεξουαλικά;

Για αρχή παρατήρησε την παρακάτω εικόνα, και κράτα το πρώτο πράγμα που αντιλήφθηκες:

Jenny.Gr
@yourtango

Αν είδες τη γυναίκα στον βράχο

Αυτό που σε ελκύει έντονα σε έναν σύντροφο είναι η ματαιοδοξία. Ένα άτομο με διογκωμένη υπερηφάνεια για την αξία του εαυτού του, τα επιτεύγματα ή την εξωτερική του εμφάνιση, είναι κάτι το οποίο σας ελκύει. Συχνά γοητεύεστε από ναρκισσιστικούς συντρόφους, που έχουν ανάγκη για έλεγχο, εξουσία και επιβεβαίωση. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε πως η αυτοπεποίθηση είναι η υγιής πτυχή που οφείλουμε να αναζητήσουμε σε έναν σύντροφο, και όχι η αλαζονεία ή η υπεροψία.

Αν είδες το ιστιοφόρο

Αν εντόπισες πρώτα το ιστιοφόρο στην συγκεκριμένη εικόνα, τότε ανήκεις σε μια σπάνια κατηγορία ατόμων και πιθανώς σε ελκύει η διαφορετικότητα, αλλά και το επαναστατικό πνεύμα σε έναν ερωτικό σύντροφο. Πιθανώς σε ελκύουν καλλιτέχνες, ή άτομα που προσπαθούν να αλλάξουν το κατεστημένο. Ελκύεστε έντονα από άτομα που αναζητούν την περιπέτεια, που έχουν τόλμη και αναλαμβάνουν ευθύνες.

Αν είδες πρώτα το πρόσωπο του άντρα

Αν είδατε πρώτα το πρόσωπο του άντρα όταν κοιτάξατε την εικόνα, το χαρακτηριστικό της προσωπικότητας που βρίσκετε περισσότερο ελκυστικό σε ένα άτομο είναι ο στωικισμός. Η ικανότητα δηλαδή ενός ατόμου να ελέγχει τα συναισθήματα του και να επεξεργάζεται με λογική τις κατάστασεις. Κατ' επέκταση ελκύεστε έντονα από ένα άτομο που μπορεί να σας ηρεμεί και να σας επαναφέρει στην πραγματικότητα.



Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.