WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ο τρόπος που κρίνεις τους ανθρώπους λέει πολλά για την προσωπικότητά σου - Το αποκαλυπτικό τεστ


JTeam

7 Οκτωβρίου 2023

Ο τρόπος που κρίνεις τους ανθρώπους λέει πολλά για την προσωπικότητά σου - Το αποκαλυπτικό τεστ
pexels
Φυσικά και ο τρόπος που σκέφτεσαι και κρίνεις του υπόλοιπους ανθρώπους λέει πολλά για την προσωπικότητά σου και μπορείς να μάθεις τι, μέσα από αυτό το τεστ

Μήπως ο τρόπος που σκέφτεσαι για άλλους ανθρώπους λέει πολλά περισσότερα για εσένα παρά για αυτούς; Υπάρχει ένα τεστ, μια ιστορία καλύτερα, που σε βάζει στη θέση του κριτή, του αξιολογητή των ενεργειών των προσώπων της ιστορίας. Διάβασε την ιστορία προσεκτικά και στη συνέχεια βάλε τα πρόσωπα σε μια σειρά κατάταξης από αυτό που συμπαθείς περισσότερο, σε αυτό που συμπαθείς λιγότερο σύμφωνα με τις πράξεις τους. Στη συνέχεια θα διαβάσεις τα αποτελέσματά της κρίσης σου. Ας ξεκινήσουμε!

«Ο Γιώργος κι η Ελένη είναι τρελά ερωτευμένοι, ζουν ο ένας για τον άλλο, όταν μια φυσική καταστροφή τους χωρίζει. Ξαφνικά (μην προσπαθήσεις να εξηγήσεις τα πράγματα με τη λογική) ενα ποτάμι τους χωρίζει. Δεν υπάρχει τρόπος ο ένας από τους δύο να περάσει στην αντίπερα όχθη. Στην πλευρά που βρίσκεται η Ελένη υπάρχει ένας βαρκάρης, αλλά όταν του ζητά να την περάσει απέναντι της ζητά 100 ευρώ αντίτιμο, το διπλάσιο από ότι θα έπαιρνε κανονικά. Η Ελένη δεν έχει χρήματα, ενώ δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βρεθεί στην αντίπερα όχθη. Υπάρχει άλλος ένας άνδρας, ο Λουκάς που της προτείνει να της δώσει τα χρήματα που χρειάζεται αρκεί να δεχτεί να κάνει έρωτα μαζί του. Η Ελένη κοιμάται με τον άνδρα, παίρνει τα χρήματα και καταφέρνει να πληρώσει το βαρκάρη και να βρεθεί στην πλευρά που βρίσκεται ο σύντροφός της. Επανενώνεται με το Γιώργο και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ένας φίλος του Γιώργου, ο Δημήτρης μαθαίνει τι έχει συμβεί και του αποκαλύπτει πως η Ελένη κοιμήθηκε με τον Λουκά. Ο Γιώργος αποφασίζει να λήξει τη σχέση και ξεκαθαρίζει στην Ελένη πως δε θέλει να είναι πια μαζί.»

Αυτή ήταν η ιστορία, όσο παράξενη και αν ήταν. Τώρα βάλε σε σειρά το πρόσωπα από αυτο που συμπαθείς περισσότερο, σε αυτό που συμπαθείς λιγότερο και δες τι έχει μεγαλύτερη αξία για εσένα στη ζωή παρακάτω.

Jenny.Gr
pexels

Βαρκάρης: Επιχειρήσεις - Δουλειά

Γιώργος: Αγνότητα

Δημήτρης: Φιλία

Ελένη: Αγάπη

Λουκάς: Σεξ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.