WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Κι όμως, αυτή η μουντζούρα αποκαλύπτει πολλά για σένα και για το πώς τα πας με την κριτική


JTeam

12 Οκτωβρίου 2023

Κι όμως, αυτή η μουντζούρα αποκαλύπτει πολλά για σένα και για το πώς τα πας με την κριτική
Στηρίζεται στο γνωστό τεστ Ρόρσαχ και είναι ένας καλός τρόπος να ανακαλύψεις περισσότερο τον εαυτό σου

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του ίντερνετ. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

To σημερινό τεστ έχει στοιχεία από το γνωστό τεστ Ρόρσαχ και φιλοξενεί μερικές πολύχρωμες μουντζούρες! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα από τα παρακάτω μοτίβα, το οποίο θα σε οδηγήσει σε ένα ταξίδι αυτο- ανακάλυψης.

Jenny.Gr

Αν διάλεξες:

Την πρώτη μουντζούρα

Αν διάλεξες το πρώτο μοτίβο, λατρεύεις την αντικειμενικότητα και αφήνεις πίσω σου κάθε συναίσθημα για να εξετάζεις τα πάντα με ορθότητα. Αξιολογείς τις καταστάσεις από απόσταση και βλέπεις την κριτική σαν εμπόδιο για την προσωπική σου ανάπτυξη.

Τη δεύτερη μουντζούρα

Αν διάλεξες τη δεύτερη μουντζούρα, το mantra σου είναι ότι είσαι ανοιχτόμυαλο άτομο. Δεν βλέπεις την κριτική των άλλων σαν επίθεση αλλά σαν μια μοναδική ευκαιρία για ανταλλαγή ενδιαφέρουσων απόψεων.

Την τρίτη μουντζούρα

Αν σου έκανε κλικ η τρίτη μουντζούρα, τότε είσαι άτομο που φιλοσοφεί και στοχάζεται πολύ. Αυτό το χαρακτηριστικό σε προστατεύει από το να παίρνεις τα πάντα προσωπικά.

Την τέταρτη μουντζούρα

Αν σου άρεσε περισσότερο το τέταρτο μοτίβο, φημίζεσαι για τον αυθορμητισμό και την αυθεντικότητά σου. Αντιμετωπίζεις κάθε κριτική με ειλικρίνεια και αποδοχή και τη θεωρείς ένα καλό εργαλείο για αυτοβελτίωση.

Την πέμπτη μουντζούρα

Αν σε τράβηξε η τελευταία εικόνα, έχεις καλλιεργήσει αρκετά την ανθεκτικότητα. Ξέρεις καλά ότι και οι δυσκολίες είναι μέρος της ζωής και είναι εκεί για να σε διδάξουν και να σε πάνε παρακάτω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.