WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Είσαι ντροπαλός ή απλά εσωστρεφής χαρακτήρας; Το τεστ που θα σου αποκαλύψει την αλήθεια σε 1"


JTeam

3 Νοεμβρίου 2023

Είσαι ντροπαλός ή απλά εσωστρεφής χαρακτήρας; Το τεστ που θα σου αποκαλύψει την αλήθεια σε 1"
Pexels
Τελικά είσαι ντροπαλός χαρακτήρας ή το νομίζεις;

Όλοι σε κάποιες φάσεις της ζωής μας αισθανόμαστε μια συστολή, είμαστε κάπως πιο «κουμπωμένοι». Ναι, σε καταστάσεις που αισθανόμαστε άβολα συνήθως αυτή είναι η πιο διαδεδομένη συμπεριφορά. Υπάρχουν όμως και οι άνθρωποι που είναι εκ φύσεως ντροπαλοί και αυτό δεν είναι κακό.

Το να είσαι ντροπαλός μπορεί να μη σε κάνει την ψυχή της παρέας, αλλά δεν είναι πάντα αυτό το ζητούμενο. Μερικές φορές όμως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν όντως είμαστε ντροπαλοί ή απλά δεν είμαστε κοινωνικοί τύποι. Χάρη όμως σε ένα τεστ μπορούμε μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα να καταλάβουμε αν είμαστε ντροπαλοί ή όχι.

Κοίταξε την παρακάτω εικόνα και το πρώτο πράγμα που θα δεις θα σου πει όλη την αλήθεια. Τι βλέπεις λοιπόν;

Jenny.Gr

Χείλια

Αν το πρώτο πράγμα που ξεχώρισες στην εικόνα είναι το προφίλ ενός ανθρώπου με κόκκινα χείλη, τότε δεν είσαι καθόλου ντροπαλός. Έχεις αυτοπεποίθηση και είσαι ανεξάρτητος, απλά δεν σου αρέσει να μιλάς πάρα πολύ και να γίνεσαι το επίκεντρο συνεχώς.

Κόκορας

Αν στην εικόνα πρώτα είδες έναν κόκορα, τότε ναι, είσαι ντροπαλός. Ανοίγεσαι μόνο σε πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους και δεν σου αρέσει να είσαι στο επίκεντρο. Αν γίνεις, τότε θα είναι ανάμεσα σε ανθρώπους που έχεις διαλέξει εσύ, για τους λόγους που έχεις επιλέξει εσύ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.