WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτή είναι η συγκινητική ιστορία του Γιάννη


6 Νοεμβρίου 2012

.jpg

Μια στιγμή ήταν αρκετή για να αλλάξει η ζωή του 22χρονου Γιάννη αλλά και της οικογένειάς του.

Πριν από μερικές ημέρες, σε μια στιγμή απροσεξίας, χτυπήθηκε από τρένο και έχασε και τα δύο του πόδια. Οι φίλοι του, στέκονται στο πλευρό του και διοργανώνουν σήμερα μία συναυλία προκειμένου ο 22χρονος να μπορέσει να αποκτήσει προσθετικά μέλη. Στις 10 Οκτωβρίου ο 22χρονος αθλητής της ποδηλασίας Γιάννης είχε εκείνο το βράδυ ρεπό, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να πάει από το μαγαζί όπου δούλευε ως σερβιτόρος στο Γκάζι, προκειμένου να πιει έναν καφέ με τους συναδέλφους του. Λίγες ώρες μετά ανέβηκε στο ποδήλατό του και κατευθύνθηκε προς το σπίτι του στα Σεπόλια. Περνώντας τις γραμμές στην οδό Κωνσταντινουπόλεως σταμάτησε όμως να χαιρετήσει έναν φίλο του ο οποίος τον φώναζε από μακριά. Αυτή η μοιραία στιγμή του άλλαξε την ζωή. Δεν πρόλαβε να αποφύγει τον συρμό ο οποίος ερχόταν με ταχύτητα με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να τραυματιστεί σοβαρά. Το τρένο τον χτύπησε, τον παρέσυρε και συνέχισε την πορεία του. Αιμόφυρτος ο Γιάννης σύρθηκε έξω από τις γραμμές και προσπάθησε να σηκωθεί. Τότε κατάλαβε ότι δεν μπορούσε γιατί δεν είχε πόδια… Μετά από λίγο το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς όπου οι γιατροί έδωσαν την μάχη τους και τον κράτησαν στην ζωή. «…Γιατρέ μου κάνε ό,τι πρέπει αλλά σε παρακαλώ σκέψου ότι από εμένα μπαίνει το μεροκάματο στο σπίτι…», είπε ο ίδιος. Ωστόσο δεν έσωσαν και τα πόδια του τα οποία και ακρωτηρίασαν. Το χτύπημα της μοίρας ήταν βαρύ και για τον Γιάννη και για την οικογένειά του καθώς ήταν ο μοναδικός ο οποίος εργαζόταν και έφερνε ένα εισόδημα στο σπίτι. Σκοπός ζωής τώρα για τους φίλους του έγινε να βοηθήσουν τον Γιάννη να συγκεντρώσει χρήματα και να αποκτήσει προσθετικά μέλη. Για αυτόν τον λόγο διοργάνωσαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία συναυλία στην οποία θα τραγουδήσουν πολλοί και γνωστοί καλλιτέχνες οι οποίοι δέχθηκαν να συμβάλλουν στον σκοπό αυτό αφιλοκερδώς. Η συναυλία θα γίνει στο Βοτανικό, Ιερά Οδό & Σπύρου Πάτση. Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ.

Οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στη συναυλία είναι οι: Φώτης Ανδρικόπουλος, Αντίπερα όχθη, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Φοίβος Δεληβοριάς, Χρήστος Θηβαίος, Ματούλα Ζαμάνη & Snorkels, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δημήτρης Καρράς, Κίτρινα Ποδήλατα, Λήδα Μανιατάκου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Λεωνίδας Μπαλάφας, Σταύρος Νταντούς & Lost Tigainos, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Σαββιδάκης, Μιχάλης Τζουγανάκης, Υπόγεια Ρεύματα, Μαριέττα Φαφούτη, Γιάννης Χαρούλης, Burger Project, Georgia (Μπλε), Fundracar, Penny and the Swinging Cats, Rebetoven, Word of Mouth, 5 Εποχές και άλλοι. Πηγή: Pkool.gr 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.