WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Μήπως με απατάει;


13 Δεκεμβρίου 2012

Πως μπορείτε να καταλάβετε την απιστία;

Υπάρχουν φορές που υποψιάζεστε τον σύντροφό σας, πως μπορεί να έχει πέσει στον πειρασμό να σας απατήσει. Εκτός, από τις υποψίες, έρχονται μελέτες τις επιβεβαιώσουν. Το 50-60% των παντρεμένων ζευγαριών έχουν υποκύψει στο πειρασμό τουλάχιστον μια φορά. Είναι δύσκολο να αντιληφθείτε μια απιστία, αλλά υπάρχουν κάποια σημάδια, που φωνάζουν από μόνα τους ότι υπάρχει κίνδυνος ή ότι ήδη έχει συμβεί.

Δείτε παρακάτω ποια είναι τα σημάδια αυτά:

• Η δεύτερη φορά: Αν έχει συμβεί ήδη μια φορά και τον έχετε συγχωρήσει. Προσπαθήστε να αντιληφθείτε κοινά στοιχεία της συμπεριφοράς του με τότε.

Είναι νάρκισσος: Τα άτομα που αγαπούν τον εαυτό τους τόσο πολύ συχνά υποτιμούν τους συντρόφους τους. Επιλέγουν, να τις απατούν για να ικανοποιείται το Εγώ τους και φυσικά πιστεύουν πως δεν υπάρχουν κανόνες για αυτούς.

Δεν νιώθει τύψεις: Τα άτομα που δεν νιώθουν τύψεις ή ενδοιασμούς όταν κάνουν κάτι γενικά, τότε είναι πολύ πιθανό να απατούν τους συντρόφους τους με την ίδια ευκολία. Καθώς, δεν νιώθουν τύψεις ότι κάνουν κάτι άσχημο.

Τέλειος Ψεύτης: Αν είναι τέλειος στο να λέει ψέματα και να βρίσκει δικαιολογίες εύκολα σε διάφορους τομείς στη ζωή του, τότε του είναι πολύ εύκολα να καλύψει μια απιστία.

Οι γονείς του: Αν η απιστία του είναι οικεία από την οικογένεια του, διότι ένας από τους δύο γονείς ή και οι δύο απατούσαν ο ένας τον άλλο, τότε υπάρχει κίνδυνος να μιμηθεί το πρότυπο των γονιών του.

Η απόλυση: Είναι πολύ δύσκολο για ένα άντρα να διαχειριστεί το γεγονός ότι έχασε την δουλειά του. Ειδικά, αν είχε μια επιτυχημένη καριέρα. Πληγώνεται ο εγωισμός στους και η αυτοεκτίμηση τους. Για το λόγο αυτό προσπαθούν να βρουν ένα νέο πρόσωπο να τους τονώσει την αυτοπεποίθηση τους.

Δεν ενδιαφέρεται για εσάς: Αν μένετε στο ίδιο σπίτι και ουσιαστικά είναι σαν να μην μένετε μαζί τότε σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για εσάς. Το να βλέπει τηλεόραση και να είναι στον υπολογιστή με τις ώρες χωρίς να επιδιώκει να επικοινωνήσει μαζί σου, είναι πρόβλημα.

Οι συνήθειες του κινητού: Αν παρατηρήσετε αλλαγές στην σχέση του με το κινητό τότε σημαίνει πως κάτι ύποπτο υπάρχει. Για παράδειγμα αν παλιότερα, άφηνε το κινητό χωρίς να τον ενδιαφέρει και τώρα έχει αρχίσει να βρίσκεται στο χέρι του όλη την ώρα ή αν έχει βάλει κωδικό που πριν δεν είχε, σίγουρα προσπαθεί να κρύψει κάτι.

Η ερωτική επιθυμία: Αν έχει αλλάξει η σεξουαλική σας ζωή τότε σημαίνει πως κάτι άλλο υπάρχει στην ζωή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.