WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Make Christmas Sex…


24 Δεκεμβρίου 2012

MCDSEAN_EC125_H1.jpg

Τα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία να ξεφύγετε για λίγο από την καθημερινότητα, να χαλαρώσετε και να περάσετε χρόνο με τον αγαπημένο σας. Λίγο το πνεύμα των Χριστουγέννων, τα διάφορα events, το ότι είστε πιο χαλαροί, το αποτέλεσμα είναι ότι μέσα στις γιορτές η ερωτική επιθυμία είναι στα ύψη. Για το λόγο αυτό δείτε μερικές συμβουλές για να απολαύσετε τις γιορτές:

Αφήστε τις δίαιτες για του χρόνου: Φτιάξτε με τον αγαπημένο σας σοκολατένια γλυκίσματα και καταναλώστε όσο πιο πολύ σοκολάτα μπορείτε. Είναι γνωστές οι αφροδισιακές της ιδιότητες και ο χώρος της κουζίνας πηγή έμπνευσης. •Πειραματιστείτε με cocktail: Βρείτε συνταγές στο ιντερνέτ και φτιάξτε ποτά με βασικά συστατικά κανέλα, τζίντζερ, βανίλια που αυξάνουν τη libido. Πιείτε τα διπλά στο τζάκι ή στο δέντρο και μην φοβηθείτε να ζαλιστείτε εξάλλου αυτός είναι ο σκοπός να χαλαρώσετε και να γιορτάσετε… μαζί χωρίς αναστολές. •Παίξτε strip poker: Τι και αν δεν ξέρετε να μπλοφάρετε αυτό που έχει σημασία δεν είναι ποιος θα είναι ο νικητής αλλά ποιος θα βγάλει τα πιο πολλά. •Βραδιά ταινίας: Αντί να δείτε αγκαλιά το «Love Actually» οργανώστε μια πιο παιχνιδιάρικη κινηματογραφική βραδιά που θα του μείνει αξέχαστη. Προτείνετε να θυμηθείτε το «9 ½ Weeks» αλλά όχι έτσι απλά. Αγοράστε ένα καινούργιο sexy σύνολο εσωρούχων και προετοιμάστε το γνωστό τραγούδι να παίξει την στιγμή του στριπτίζ. Όποτε την κατάλληλη ώρα που η Κim ξεκινά το sexy χορό πατήστε pause και συνεχίστε εσείς το σενάριο... •Μια ιδέα για να του κάνετε έκπληξη: Κλείστε δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο και στείλτε του σε μήνυμα τι διεύθυνση. Θα τον υποδεχτείτε ντυμένη καλά και θα έχετε κανονίσει να δειπνήσετε στο δωμάτιο. Μετά αυτοσχεδιάστε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.