WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ζητήστε του αυτό που θέλετε χωρίς λόγια.


27 Δεκεμβρίου 2012

Αφήστε την γλώσσα του σώματος να μιλήσει για την ερωτική σας επιθυμία.

Πολλές φορές τα ζευγάρια χαλαρώνουν μπροστά στην τηλεόραση και ενώ θέλει ο ένας τον άλλον αναλώνονται σε κουβέντες και τελικά καταλήγουν να κοιμηθούν αγκαλιά χωρίς σεξ. Αλλάξτε την συνήθεια αυτή διεκδικώντας αυτό που θέλετε. Μιλήστε για την ερωτική σας επιθυμία και έλξη με την γλώσσα του σώματος και πάρτε αυτό που θέλετε χωρίς πολλά λόγια.

• Ξεκινήστε με χάδια: Αιφνιδιάστε τον με χάδια και φιλιά στο λαιμό, πίσω από το αυτί που είναι μια από τις πιο ερωτογενής περιοχές του σώματός, κάντε ένα αισθησιακό μασάζ. Εκείνος θα πιάσει το μήνυμα. Με το βλέμμα σας και μόνο δείξτε του το δρόμο για την κρεβατοκάμαρα.

Δείξτε του: Ο πιο εύκολος τρόπος για να πείτε αυτό που θέλετε είναι να το δείξετε. Κοιτώντας τον επίμονα στα ματιά και μετά τα φιλιά με πάθος που θα ανταλλάξετε, πάρτε το χέρι του και δείξτε του τι ακριβώς θέλετε να σας κάνει.

Δούναι και λαβείν: Ακουμπήστε τον αισθησιακά στα σημεία που θα θέλετε να σας αγγίξει εκείνος. Κάντε του ότι θα θέλατε να σας κάνει και απολαύστε το όταν έρθει η σειρά σας.

Tip! Για να μπορέσετε να απολαύσετε το ο ένας τον άλλο αναπόσπαστοι από εξωτερικές παρεμβολές, τότε θα πρέπει να αφήσετε κινητά, τηλέφωνα και ότι άλλο μέσο επικοινωνίας ή ότι θα σας αποσπάσει την προσοχή εκτός της κρεβατοκάμαρας σας. Η κρεβατοκάμαρα θα πρέπει να είναι ο προσωπικός σας χώρος. Να είναι το μέρος όπου οι δύο σας θα περνάτε χρόνο μαζί, κάνοντας έρωτα, χαλαρώνοντας, μοιράζοντας τα συναισθήματα σας. Προφυλάξτε το χώρο αυτό και κρατήστε τις προσωπικές σας στιγμές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.