WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Μάθε τι τύπος είναι από το σεξ που κάνει


20 Φεβρουαρίου 2013

Ερμηνεύστε τα σημάδια και καταλάβετε καλύτερα τον εσωτερικό του κόσμο.

Η κίνηση, η αντίδραση, η στάση ενός ατόμου, είναι τα στοιχεία τα οποία αποκαλύπτουν τον εσωτερικό κόσμο κάποιου μέσω της μη-λεκτικής επικοινωνίας. Οι άνθρωποι επικοινωνούν μεταξύ τους και «η γλώσσα του σώματος» πολλές φορές είναι πιο σαφής από τον έναρθρο λόγο. Τι αποκαλύπτει ωστόσο η «γλώσσα του σώματος» στο κομμάτι της σεξουαλικής ζωής ενός ατόμου; Πως μπορεί κάποιος να καταλάβει πτυχές του εαυτού του άλλου την ώρα του σεξ;

Διαβάστε παρακάτω 5 τύπους που αποκαλύπτουν στοιχεία του χαρακτήρα τους:

Ο Ατομιστής: Αν η βραδιά εκτυλίσσετε με επίκεντρο μόνο εκείνον σ’ όλα τα θέματα, τότε τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά. Πρόκειται για καθαρή περίπτωση εγωκεντρικού ατόμου, που θέλει πάντα να ικανοποιεί τα δικά του θέλω. Όποτε μην σας φανεί περίεργο αν κατά τη διάρκεια του σεξ ενδιαφέρεται για την δική του απόλαυση και μόνο. Συνήθως, δεν επιθυμεί δεύτερο γύρο αφού στην καλύτερη περίπτωση  επιλέγει να χαλαρώσει ή στη χειρότερη να φύγει αμέσως μετά.

Ο Gentleman: Είναι κύριος σ’ όλα του. Ο τύπος που θα σας ανοίξει την πόρτα, θα σας πάει για φαγητό, θα είναι ευγενικός μαζί σας δείχνοντας αμείωτο ενδιαφέρον σε όσα λέτε. Κάθε κίνηση του προσπαθεί να μην σας προσβάλλει αλλά να σας εντυπωσιάσει με την διακριτικότητά του. Ο τύπος λοιπόν αυτός, θα είναι ακριβώς έτσι και στο κρεβάτι. Θα προσέχει πως θα σας πιάσει, τη στάση θα κάνετε, αν κάτι δεν σας αρέσει θα σας ζητήσει συγγνώμη. Αφού είναι ευγενικός, τι να κάνετε;

Ο Άνετος: Είναι ο cool τύπος που μαζί του νιώθετε ότι τον ξέρατε από παλιά. Θα κάνει πλάκα και θα περάσετε όμορφα. Θα σας κάνει να νιώσετε μεγάλη οικειότητα μαζί του. Στόχος του είναι να κάνει καλό σεξ. Θα κινηθεί όπως ξέρει προκείμενου να σας ικανοποιήσει και να σας μείνει αξέχαστος στο τομέα αυτό.

Ο Ρομαντικός: Ετοιμαστείτε για βραδιά ποίησης και ρομαντισμού. Σίγουρα, πριν πάτε σπίτι του ή στο δικό σας, θα σας προτείνει να περπατήσετε απολαμβάνοντας την μαγεία της βραδιάς και το φεγγάρι. Πρώτα απ’ όλα θα κάνετε έρωτα και όχι σεξ. Θα είναι μαζί σας τρυφερός και γλυκός. Μετά την ολοκλήρωση της πράξης, θα θέλει να μείνετε αγκαλιά κουβεντιάζοντας και κάνοντας σχέδια για την κοινή σας ζωή στο μέλλον.

Ο «Κinky»: Είναι σίγουρα ο τύπος που στην ζωή του θέλει να δείχνει πολύ άντρας. Η αλήθεια είναι ότι την πρώτη φορά θα σας τρομάξει. Πιθανότατα, η τεστοστερόνη του να είναι ανεξέλεγκτη, κάνοντας τον να ξεκινήσει τα προκαταρκτικά σε δημόσιο χώρο. Εκεί θα πρέπει να αρχίσετε να υποψιάζεστε τι θα ακολουθήσει στην πορεία. Ένα είναι σίγουρο πως θα κάνει πράγματα που δεν είχατε φανταστεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.