WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αποφασίσατε να «δοκιμάσετε» one night stand; Κάντε το σωστά τότε!


24 Φεβρουαρίου 2013

ONE-NIGHT-STAND.jpg

Πιστεύετε πως θέλετε να ενδώσετε στην εμπειρία αυτή. Τί πρέπει να προσέξετε όμως; 

• Αρχικά, πρέπει να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας. Αν είστε έτοιμες να δεχτείτε και να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να εστιάσετε μόνο στο γεγονός χωρίς να πέσετε στην παγίδα να επενδύσετε στον άλλον; Αναλογιστείτε λοιπόν πριν το κάνετε κατά πόσο μπορείτε να ελέγξετε τις προσδοκίες σας και επιλέξτε το πιο ασφαλές για εσάς, ώστε να μην πληγωθείτε.

• Μια δεύτερη συμβουλή, είναι πως εφόσον αποφασίσατε πως είναι η στιγμή να ενδώσετε σε μια τέτοια εμπειρία, να είστε νηφάλιες. Αποφύγετε, την απόφαση αυτή να την πάρετε σε κάποιο μπαρ υπό την επήρεια αλκοόλ. Χρειάζεστε καθαρή σκέψη και ικανότητα να αντισταθείτε αν χρειαστεί.

Επιλέξτε που θα γίνει. Η ασφαλέστερη λύση είναι στο σπίτι σας ή σε κάποιο ουδέτερο μέρος όπου γνωρίζετε καλά όμως την περιοχή. Ενημερώστε την παρέα σας για το που θα βρίσκεστε και δώστε τους όσες πιο πολλές πληροφορίες μπορείτε ώστε να γνωρίζουν για την ασφάλεια σας.

Οι προφυλάξεις είναι κάτι αυτονόητο κι όμως πολλές φορές πάνω στην ένταση της στιγμής είναι κάτι που παραλείπετε. Αν εκείνος αρνηθεί, μην ενδώσετε. Επιμείνετε και αν εξακολουθεί να αρνείται τότε απλά φύγετε. Μην ρισκάρετε την υγεία σας για μια σεξουαλική επαφή. Πρόκειται για την ζωή σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.