Σεξ σε σχέση μ’ άλλον σύντροφο

Δευτέρα 4 Μάρτιος 2013

Είναι διαφορετικό το σεξ της απιστίας;

Φυσικά και είναι αφού στο μυαλό όλων η απιστία είναι συνυφασμένη με το σεξ. Είτε εσείς απιστείτε είτε ο ερωτικός σύντροφος που επιλέγετε, ένα είναι το αποτέλεσμα ότι το σεξ θα είναι καλό. Αν δεν το πιστεύετε διαβάστε το παρακάτω σενάριο.

Γνωρίζεστε σε μια παρέα πριν έναν χρόνο. Τυχαίνει να είστε σε σχέση και οι δύο. Όσο όμως περνά ο καιρός και γνωρίζετε ο ένας τον άλλον καλύτερα, αρχίζει να δημιουργείται μια έλξη. Κανένας όμως δεν τολμά να μιλήσει για αυτό. Ένα τυχαίο γεγονός, φέρνει τα πράγματα έτσι ώστε να χαθείτε για ένα διάστημα. Ωστόσο, ήδη έχει δημιουργηθεί το αίσθημα του απωθημένου. Εδώ λοιπόν επιβεβαιώνεται ο Paulo Coelho «πως όταν θέλει κάποιος κάτι, όλο το σύμπαν συνωμοτεί», συναντιέστε ένα βραδύ εντελώς τυχαία. Σενάριο από ταινία; Εκείνο το βραδύ ξεκινούν όλα. Μια αμοιβαία συμφωνία χωρίς πολλά λόγια, σας οδηγεί σε μια βραδιά γεμάτη ένταση και πάθος. Το σεξ είναι εκπληκτικό καθώς η αναμονή και το αίσθημα του απαγορευμένου ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Δεν υπάρχουν αναστολές αφήνοντας και οι δύο τους εαυτούς σας χαλαρούς, παραδομένους στη στιγμή.

Τι γίνεται όμως την επόμενη μέρα;

Σίγουρα, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, από την μια ενοχές από την άλλη όμως το αίσθημα της ικανοποίησης σας κάνει να νιώθετε χαρούμενη. Πιστεύετε πως ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει, ώστε να κλείσει ένας κύκλος. Όμως, κλείνει; Αυτή είναι η μεγαλύτερη παγίδα της απιστίας. Σχεδόν κανένας δεν μπορεί να μείνει μόνο σε μία τόσο υπέροχη βραδιά. Θέλει ξανά και ξανά. Που καταλήγει όμως; Είστε έτοιμες να βρεθείτε ερωτευμένες; Ποιος μπορεί να προβλέψει και να προγραμματίσει τα συναισθήματα;