WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τις «συνθήκες ευτυχίας»;


5 Μαρτίου 2013

Αν νιώθετε πιεσμένοι ή απογοητευμένοι και δεν σας αρέσει ο τρόπος ζωής σας, μπορείτε να τον αλλάξετε.

Είναι στο χέρι σας να επιλέγετε αυτό που θέλετε. Δεν φταίνε οι άλλοι για τις επιλογές σας, όταν το καταλάβετε αυτό θα μπορέσετε να αντιμετωπίζετε τα πράγματα καλύτερα αλλά και να διαχειρίζεστε τις διάφορες καταστάσεις διαφορετικά. Δεν είναι πολύ εύκολο αλλά ούτε ανέφικτο.

Δείτε παρακάτω μερικές γενικές συμβουλές που μπορούν να σας φτιάξουν την διάθεση και να σας δώσουν μια άλλη οπτική για την ζωή:

Επιλέξτε να έχετε ανθρώπους κοντά σας, οι οποίοι είναι θετικοί και αισιόδοξοι. Το να έχετε στην ζωή άτομα που παραπονιούνται για ότι συμβαίνει στη ζωή τους, είναι μίζερα και απαισιόδοξα, τότε σίγουρα θα αρχίσετε να βλέπετε και εσείς έτσι τη ζωή. Είναι γεγονός πως η ζωή δεν είναι καθόλου εύκολη και καθημερινά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε χιλιάδες προβλήματα, αλλά η μεμψιμοιρία δεν βοηθά.

Προσπαθήστε να νιώσετε ευγνωμοσύνη για ότι έχετε. Οι περισσότεροι άνθρωποι αγωνίζονται να αποκτήσουν υλικά αγαθά, να αλλάξουν την εικόνα τους, να δημιουργήσουν άλλες σχέσεις, να αλλάξουν την ζωή τους. Ωστόσο, είναι σημαντικό κάποιες φορές να κοιτούν τα όσα έχουν αποκτήσει ήδη και να βρίσκουν την ευτυχία σ΄αυτά.

Νιώστε περήφανοι για τον εαυτό σας. Είναι πολύ σημαντικό να τα βρείτε μαζί του σε κάποια θέματα. Όλοι οι άνθρωποι έχουν μειονεκτήματα αλλά και προτερήματα. Αποδεχτείτε τον εαυτό σας και προσπαθήστε να τονίσετε τα θετικά σας στοιχεία.

Ανακαλύψτε την σημασία της προσφοράς. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση ή να συμβάλλετε για έναν φιλανθρωπικό σκοπό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.