WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Το σπίτι του Mr. Perfect


7 Μαρτίου 2013

Αυτός είναι ακριβώς όπως τον φαντάζεστε… πώς είναι το σπίτι του άραγε;

Συμβαίνει πολύ συχνά, όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο να προσπαθείς να διαβάσεις ή να μαντέψεις πληροφορίες πέρα απ’ αυτές που σου είναι διαθέσιμες. Και μία από τις πιο συχνές αναζητήσεις πέρα από αυτό που σου παρουσιάζεται είναι για τον προσωπικό του χώρο. Ειδικά όταν το ενδιαφέρον είναι ερωτικό, ο προσωπικός χώρος μπορεί να σου δώσει πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

Είναι ευγενικός, καθαρός, με λαμπερό χαμόγελο και πάντα καλοντυμένος. Έχει όμως κι μία ουλή στο πρόσωπό του που τον κάνει ακόμα πιο γοητευτικό. Μάλλον έτσι θα είναι και το σπίτι του. Καλαίσθητο, καθαρό και τακτοποιημένο, έχοντας όμως γωνιές, μικρά έπιπλα με συρτάρια η ένα κουτί μισοκρυμμένο που σου τραβάνε κατευθείαν το ενδιαφέρον. Τα χρώματα θα είναι αρμονικά δεμένα, χωρίς υπερβολές σε αποχρώσεις του γκρι και του μαύρου, ίσως με λίγο σκούρο κόκκινο ή μπλε. Φυσικά τα έπιπλα θα ακολουθούν την αισθητική του υπόλοιπου σπιτιού. Με ίσιες γραμμές, χωρίς πολλά μικροαντικείμενα αλλά με εντυπωσιακές λεπτομέρειες για να σου τραβάνε την προσοχή.

Το μπάνιο του Mr. Perfect είναι καθαρό και τακτοποιημένο. Έχει μόνο τα απαραίτητα και τίποτα που να θυμίζει γυναικεία παρουσία. Η κουζίνα του επίσης είναι απλή και όλα τα έχει σε τάξη. Νικέλινες λεπτομέρειες , μηχανή espresso και σκεύη που δείχνουν ότι έχει γνώση από μαγειρική είναι απαραίτητα στους πάγκους της.

Όταν λοιπόν σας καλέσει σπίτι του να ξέρετε ότι θα δείτε ότι θέλει αυτός, ακόμα κι αν έχετε την αίσθηση ότι ίσως ανακαλύψατε κάτι! Εκείνος τα έχει όλα υπό έλεγχο. Έχετε το νου σας…

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.