WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα πρώτα 20 λεπτά δείχνουν το μέλλον


15 Μαρτίου 2013

Τί μπορεί να αποκαλύψει η «γλώσσα του σώματος» από την πρώτη στιγμή;

Το άγχος του πρώτου ραντεβού, η αγωνία αν θα αρέσετε, τι θα πείτε, πως θα συμπεριφερθείτε και πόσες ακόμα ανησυχίες μπορούν να σας μπλοκάρουν, κάνοντας σας να μην μπορείτε να δείτε καθαρά την εξέλιξη των πραγμάτων από τα πρώτα κιόλας 20 λεπτά.

Η αλήθεια είναι πως υποσυνείδητα μηνύματα πηγαινοέρχονται ανάμεσά σας από την πρώτη κιόλας στιγμή, απλά εκείνη την ώρα δεν είστε σε θέση να τα επεξεργαστείτε περαιτέρω.

Για να καταλάβετε καλύτερα δείτε παρακάτω τι γίνεται τα πρώτα λεπτά:

Τα 2-4 δευτερόλεπτα: Λίγα δευτερόλεπτα αρκούν για να φτάσουν στον εγκέφαλο τα πρώτα μηνύματα. Αν σας αρέσει εξωτερικά, κατά πόσον πιστεύετε ότι μπορεί να ταιριάζετε σαν προσωπικότητες. Το ίδιο ισχύει και για εκείνον αντίστοιχα.

Τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα: Αναλαμβάνει η γλώσσα του σώματος. Εδώ τα μη λεκτικά μηνύματα είναι πολύ βασικά, αλλά ποιος είναι σε θέση να τα αποκρυπτογραφήσει; Ο τρόπος που σας κοιτά, το στήσιμο του σώματος. Για παράδειγμα, αν σκύβει προς το μέρος σου δείχνει πως ενδιαφέρεται ενώ παράλληλα έχει ρίξει και τις άμυνές του.

Τα πρώτα 5 λεπτά: Λογικά έχετε αρχίσει να μιλάτε λίγο για τα ενδιαφέροντά σας, τι είδους μουσική ακούτε και το πώς μεγάλωσε ο καθένας. Με λίγα λόγια ελέγχει ο καθένας κατά πόσον είναι συμβατός με τον άλλον.

Τα πρώτα 10 λεπτά: Λέγεται πως όταν βρίσκεις κάποιον ελκυστικό αρχίζεις να μιμείσαι τις κινήσεις του. Οπότε μην απορήσεις αν παρατηρήσεις ότι πίνεις από το ποτό σου την ίδια στιγμή που το κάνει και εκείνος.

Τα πρώτα 20 λεπτά: Έχουν περάσει και οι δύο σας έχετε αρχίσει να χαλαρώνετε. Αν ακόμα είστε πιο επιφυλακτικοί ο ένας με τον άλλον, τότε θα πρέπει να εξετάσετε το θέμα χημείας. Το χιούμορ βοηθά να φέρει πιο κοντά τους ανθρώπους, για αυτό μην διστάσετε να είστε πιο ευχάριστοι και να κάνετε πλάκα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.