WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5+1 λόγοι που δεν έχει όρεξη για σεξ


18 Μαρτίου 2013

Έχει χιλιοειπωθεί πως το σεξ είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση. Ωστόσο, τι συμβαίνει αν ένας από τους δυο δεν έχει την ίδια άποψη. Τι γίνεται όταν ο άντρας δεν έχει όρεξη για σεξ;

Διαβάστε παρακάτω μερικούς λόγους που επηρεάζουν τη λίμπιντό του:

Το αλκοόλ: Όταν οι άντρες πίνουν πολύ, το συκώτι τους μετατρέπει την τεστοστερόνη σε οιστρογόνα, πράγμα που δεν βοηθάει στη λίμπιντό του.

Το στρες: Αν δουλεύει 10 – 12 ώρες την μέρα και μάλιστα υπό πίεση, η τεστοστερόνη του δέχεται και πάλι σοβαρό πλήγμα. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η έντονη καθημερινότητα λειτουργούν ως ανασταλτικοί παράγοντες στο τομέα αυτό. Προσπαθήστε να τον χαλαρώσετε.

Η ηλικία: Μετά τα τριάντα, η όρεξή του για σεξ μειώνεται. Τον ενδιαφέρει όμως περισσότερο η ποιότητα, παρά η ποσότητα.

Τα στενά εσώρουχα: Όταν οι όρχεις του βρίσκονται σε πολύ στενή επαφή με το σώμα του, η θερμοκρασία τους αυξάνεται και μπορεί να επηρεάσει τις ορμόνες του. Μποξεράκια, λοιπόν.

Τα μη βιολογικά φρούτα και λαχανικά: Οι ουσίες που ψεκάζονται πάνω σε αυτά, ρίχνουν επίσης τα επίπεδα της τεστοστερόνης του. Βάλτε τα βιολογικά στην ζωή σας προκειμένου να είστε ήσυχες και ικανοποιημένες.

Τα πλαστικά μπουκάλια: Κάποια πλαστικά μπουκάλια περιέχουν μια ουσία που μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα των οιστρογόνων του. Προνοήστε λοιπόν και αντικαταστήστε τα πλαστικά μπουκάλια με γυάλινα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.