WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ενδείξεις ότι σας απατάει


21 Μαρτίου 2013

Μερικά σημάδια που αποδεικνύουν ότι βγαίνει και με άλλη κοπέλα.

Για να καταλάβετε αν το αγόρι σας, έχει παράλληλη σχέση θα πρέπει να είστε μαζί για κάποιο διάστημα. Βασική προϋπόθεση λοιπόν είναι να γνωρίζετε το σύντροφό σας, να ξέρετε τη συμπεριφορά του, αυτό σημαίνει ότι είστε μαζί τουλάχιστον έξι μήνες και περνάτε αρκετές ώρες οι δυο σας. Αν ο σύντροφός σας κάνει τα παρακάτω από την πρώτη στιγμή που είστε μαζί, τότε αυτός είναι ο χαρακτήρας του. Αν όμως οι παρακάτω ενδείξεις προκύπτουν στην πορεία της σχέσης σας τότε κάτι δεν πάει καλά.

Το κινητό του: Αν ξαφνικά αρχίσει να κρύβει το κινητό του, αρνείται να σας το δείξει, το έχει συνέχεια στο αθόρυβο τότε κάτι θέλει να κρύψει από εσάς.

Αδιαφορία: Όταν διαπιστώσετε ότι για αρκετό διάστημα δεν τον ενδιαφέρει που πηγαίνετε, με ποιους είστε και τι κάνετε τότε σημαίνει ότι έχει στρέψει το ενδιαφέρον του σε κάποιο άλλο άτομο.

Τσακωμοί: Όταν ο σύντροφός σας ξεκινάει τους τσακωμούς χωρίς να υπάρχει αιτία ίσως θέλει να κάνει εσάς να του πείτε το τέλος της σχέσης σας. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι έχει άλλη κοπέλα, απλά μπορεί να αισθάνεται ότι θέλει να μείνει μόνος του.

Πολλές υποχρεώσεις: Όταν αρχίζουν να εμφανίζονται κάτι φίλοι που δεν του έχετε ξανά ακούσει ποτέ σας, αρκετές οικογενειακές υποχρεώσεις, meeting στη δουλειά με αποτέλεσμα να έχετε να δείτε ο ένας τον άλλον πάνω από δύο εβδομάδες ίσως πρέπει να ψάξετε παραπάνω το θέμα.

Sex: Αν διαπιστώσετε ότι δεν έχετε την ίδια σεξουαλική ζωή, ενώ ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει κάτι, θα πρέπει να αναρωτηθείτε. Σιγουρευτείτε πρώτα όμως ότι δεν είναι μία δύσκολη περίοδο της ζωής του, ότι δεν αντιμετωπίζει οικογενειακά ή επαγγελματικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.