WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Περιμένοντας «σημάδι του»


26 Μαρτίου 2013

Γνωριστήκατε σ΄ ένα μπαρ, το φλερτ ήταν αμοιβαίο, ανταλλάξατε τηλέφωνα και ύστερα αρχίζει το μαρτύριο.

Από την μια είστε αδιάφορες με το αν θα στείλει ή όχι, απ΄ την άλλη όμως κοιτάζετε ανά τακτά διαστήματα το κινητό σας, περιμένοντας να εμφανιστεί κάτι στην οθόνη. Ξαφνικά, το μήνυμά του καταφθάνει και όσο και να θέλετε να το παραδεχτείτε μια ταραχή την νιώθετε. Μόλις διαβάσετε το μήνυμά του, τίθεται το ερώτημα «και τώρα τι απαντάμε»;

Διαβάστε παρακάτω μερικές γενικές συμβουλές, για να πάρετε ιδέες:

Το λακωνικό « Γεια σου» «Τι κάνεις»: Μόλις διαβάσετε το μήνυμα αυτό, το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι ότι δεν έχει ιδιαίτερη φαντασία. Παρ’ όλα αυτά κάνει τη δική του προσπάθεια να σας δείξει ότι σας σκέφτεται, ενώ παράλληλα περιμένει να επιβεβαιώσει ότι κι εσείς τον έχετε στο μυαλό σας. Τώρα τι απαντάτε; Το καλά ευχαριστώ δεν βοηθά τα ανοίγματα επικοινωνίας, όποτε μπορείτε να στείλετε κάτι πιο ενθαρρυντικό, όπως «Τι κάνεις εσύ; Τώρα σε σκεφτόμουν».

Οι ερωτήσεις: «Θα βγεις απόψε», «Τελικά κανόνισες να φύγεις για το Σαββατοκύριακο;». Δείχνουν πως θέλει να πηγαίνει στα σίγουρα. Θέλει να βγείτε αλλά κάνει τον έλεγχο του πριν κάνει την πρότασή του. Δεν του αρέσει να ρισκάρει, οπότε μην περιμένετε από εκείνον να πάρει πολλές πρωτοβουλίες μέχρι να αισθανθεί ασφαλής μαζί σας. Το μυστήριο είναι πάντα ένα δυνατό όπλο, ειδικά στην αρχή μιας σχέσης. Μη βιαστείτε να γράψετε έκθεση με τα σχέδιά σας και προτίμησε να ρίξεις το μπαλάκι σε εκείνον, ρωτώντας τον αν έχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό του. Θα αναγκαστεί να μιλήσει.

Αν στείλει στίχους από τραγούδια: Μπορεί να πετύχατε τον ποιο ρομαντικό τύπο του πλανήτη. Σε κάθε περίπτωση είναι ο τρόπος του για να φλερτάρει, αλλά και να σου δείξει ότι είναι ευαίσθητος και ψαγμένος. Πως απαντάτε όμως εσείς; Τα μηνύματα με στίχους τραγουδιών είναι παράλληλα ένας τρόπος για να τεστάρει και τα δικά σας ενδιαφέροντα και τις μουσικές σας γνώσεις. Η μια λύση είναι να ανταποκριθείτε με στίχους αλλιώς απαντήστε κανονικά και θα το πάρει το μήνυμα.

Μπλέκει τα αστεία που είχατε ανταλλάξει το βράδυ εκείνο: Είναι πολύ καλό σημάδι, καθώς σημαίνει πως πέρασε καλά μαζί σου, ότι σε σκέφτεται και ότι θέλει να κρατήσει ανοιχτή την επικοινωνία μεταξύ σας. Μπορεί όμως να αργήσει να σου ζητήσει να βρεθείτε ή ακόμα και να περιμένει να του κάνεις εσύ κάποια σαφή πρόταση. Πώς να το χειριστείτε; Το χιούμορ είναι σωτήριο σε κάθε περίπτωση. Καθώς, «σπάει το πάγο» και σας φέρνει πιο κοντά. Βρείτε κάτι σχετικό με το αστείο σας, συνήθως η συνειρμική απάντηση που σου κατεβαίνει στο κεφάλι και σε κάνει να γελάς είναι η καλύτερη.

Ενημέρωση του προγράμματός του: Συγγνώμη αν στείλει πως πέρασε το σαββατοκύριακο και δεν είχατε ούτε μια πρόταση για να βγείτε μαζί, τότε σημαίνει ότι θέλει να κρατήσει ανοιχτό το πεδίο μαζί σου, αλλά δεν είναι σίγουρος αν του αρέσεις αρκετά ώστε να κινήσει διαδικασίες για να συναντηθείτε. Μπορεί ακόμα και να ποντάρει σε κάποια τυχαία συνάντηση, για να δει τι συμβαίνει μεταξύ σας ώστε να σιγουρευτεί. Η απάντηση σας, φυσικά θα είναι πως είχατε ένα τέλειο και γεμάτο σαββατοκύριακο. Προσοχή, εδώ τα ανοίγματα για περαιτέρω συζήτηση δεν χρειάζονται. Ας σας κυνηγήσει.

Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα: Οκ, ο τύπος πιθανότατα θέλει σχέση. Η απάντηση θα είναι ανάλογη με την δική σας πρόθεση, αν θέλετε κ εσείς σχέση ανταποκριθείτε στους χαιρετισμούς.

Κενό: Αν δεν σας στείλει, σε καμία περίπτωση δεν στέλνετε. Καλύτερα να περιμένεις να σε εκπλήξει η ζωή και να σε πάρει μετά από πέντε μήνες, που δεν θα θυμάσαι ούτε το όνομά του, παρά να του στείλετε.

Προσοχή! Σε καμία περίπτωση δεν ανταλλάσσετε μηνύματα μετά τις 12 μ.μ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.