WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 λάθη που κάνουν οι άντρες στο σεξ


30 Μαρτίου 2013

31909_577367025624181_994924951_n.jpg

Σαφώς, η επικοινωνία και η χημεία του ζευγαριού παίζουν σημαντικό ρόλο. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί γενικοί κανόνες που αντιπροσωπεύουν τις περισσότερες γυναίκες.

Δείτε παρακάτω τι δεν ισχύει αλλά και τι θέλουν οι περισσότερες γυναίκες:

• Οι γυναίκες δεν έχουν τις ίδιες σεξουαλικές ορμές όπως οι άνδρες. Μύθος, οι γυναίκες επιθυμούν εξίσου το σεξ, απλά προτιμούν το ποιοτικό σεξ.

• Μην βιάζεστε. Αν θέλετε να ικανοποιήσετε μια γυναικά τόσο καλά όσο θα θέλατε, δώστε χρόνο. Μια γυναικά απολαμβάνει τα φιλιά και τα αισθησιακά χάδια σ’ όλο της το σώμα. Οι απρόβλεπτες κινήσεις σας στο κορμί της, την εξιτάρουν.

• Μην κινείστε με βάσει τι αρέσει σε σας και στο τρόπο που απολαμβάνετε το στοματικό έρωτα. Ανακαλύψτε τι της αρέσει και μην ξεχνάτε πως χρειάζεται χρόνο.

• Τα προκαταρκτικά παίζουν σημαντικό ρόλο στην ερωτική της διάθεση. Μια γυναίκα που δείχνει κουρασμένη και χωρίς διάθεση για σεξ, αν προετοιμάσετε το κλίμα σωστά, τότε δεν θα σας αρνηθεί. Κάντε της ένα χαλαρό μασάζ ή ένα ζεστό αφρόλουτρο. Αγκαλιάστε την και φιλήστε την αισθησιακά.

• Μη κάνεις το σεξ με τον δικό σου τρόπο. Είναι γεγονός πως μπορεί να έχετε διαφορετικές προτιμήσεις στο τρόπο που γίνεται, ωστόσο στις περισσότερες γυναίκες δεν τους αρέσει να αντιμετωπίζονται ως «πορνοσταρ» μπορεί να αγαπά αυτό που αγαπάς και εσύ (σεξ) αλλά με διαφορετικό τρόπο. Ανακαλύψτε τον δικό της τρόπο. Η κάθε γυναικά είναι διαφορετική και η μεταξύ σας χημεία εξίσου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.