WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αριθμολογία: Η πρόβλεψη του Απριλίου


2 Απριλίου 2013

Ο Pablo Neruda είχε πει :” Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια, αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να ‘ρθει.”

Και πραγματικά ένας μήνας επισήμως ανοιξιάτικος ξεκινά που μετά τον Μάρτιο, με τις εναλλαγές του και τα ψυχικά σοκ που μας δημιούργησε, έχουμε την ανάγκη να αποφορτιστούμε, να αναγεννηθούμε και να νιώσουμε ότι πατάμε γερά στα πόδια μας για μια ακόμη φορά. Η αίσθηση της πραγματοποίησης θα είναι έντονη αυτόν τον μήνα, μα μόνο με προσπάθεια και «προσωπική εργασία» θα καταφέρουμε να δούμε όλα όσα επιθυμούμε με μορφή!

Ένας μήνας με την δυνατή ενέργεια του 1 ο Απρίλιος , έρχεται να μας διδάξει μαθήματα αυτογνωσίας, αυτοπραγμάτωσης, ανεξαρτησίας, αλλά και απεξάρτησης από το «Εγώ».

Θα έχουμε την επιθυμία να αρχίσουμε ή να ξανα-αρχίσουμε πάλι από την αρχή, να δώσουμε ευκαιρίες σε καταστάσεις και ιδέες που είχαν μείνει κλειδωμένες στο συρτάρι, ή που μέχρι τώρα δεν είχαμε βρει την κατάλληλη στιγμή ή το θάρρος να τα επιχειρήσουμε.

Σε μια παγκόσμια χρονιά 6, η οποία μας ωθεί να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, ακόμα και σε ευρύ επίπεδο , συλλογικό, όταν έρχεται και βρίσκει ένα μήνα 1, είναι φορές που θα φέρνει την απόλυτη αρμονία και θα «ανοίγει» νέους δρόμους και λύσεις , με την έννοια της καινοτομίας, ή που θα προσέξουμε ότι θα υπάρξουν στιγμές , κατά τις οποίες ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος και η έλλειψη ελιγμών να επιφέρει συγκρούσεις.

Όμως οι γρήγοροι ρυθμοί και η ανάγκη για κίνηση και «κυνήγι» των στόχων και των επιθυμιών, θα μας κάνει να βρούμε την χαμένη μας αυτοπεποίθηση, το κουράγιο μας, και την έντονη επιθυμία να αλλάξουμε κάτι ριζικά. Έστω ξεκινώντας ο καθένας μας, από κάτι «μικρό» αλλά ταυτόχρονα πολύ σημαντικό στην ζωή και την καθημερινότητα του.

Αναδιοργάνωση και ανασυγκρότηση, αλλά ορισμών νέων δεδομένων θα επιφέρει η ενέργεια του 1, πολλές φορές φέρνοντας αντιδράσεις και άλλες πάλι «πνίξιμο» των δικαιωμάτων και των απόψεων.

Όμως το αξιοσημείωτο είναι, ότι οι πρώτες αλλαγές, με αναγεννησιακό τρόπο θα γίνουν, έστω κι αν ακόμα δεν θα δείξουν την μορφή τους ξεκάθαρα.

Είναι σημαντικό αυτό ν τον μήνα να είναι έντονη η πρωτοβουλία. Συναντήσεις και επαφές , προτάσεις και ιδέες , είναι καλό να τις τολμήσετε, χρησιμοποιώντας την λογική σας, την θετική σκέψη σας, αλλά και την δύναμη σας. Ειναι καιρός όλα αυτά να βγουν στην επιφάνεια και να λειτουργήσετε , σαν να μην υπάρχει κανείς να σας βοηθήσει παρά μόνο, ο ίδιος σας ο εαυτός. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο μήνας δηλώνει απομόνωση ,αλλά ότι αυτόνομα θα πρέπει να κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις , για να έχουμε τη δυνατότητα από τον επόμενο μηνά να απολαύσουμε τους καρπούς των προσπαθειών μας.

Νέες γνωριμίες που ίσως προκύψουν, να φανούν , αξιόπιστες για καινούργια ξεκινήματα , είτε ερωτικά , είτε επαγγελματικά.

Σε έναν μήνα 1, αυτό που θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τιθασεύσουμε , εκτός από τον εγωισμό, είναι και η επιμονή μας, που ίσως να χαρακτηρίζεται μέχρι και παιδιάστικη. Φυσικά θα πρέπει σε κάθε πρόταση που μας γίνεται να εξετάζουμε τις λεπτομέρειες, χωρίς να παίρνουμε παρορμητικές αποφάσεις, αλλά παράλληλα και χωρίς να επιμένουμε πεισματικά σε απόψεις ή πεποιθήσεις. Έτσι κι αλλιώς οι επιρροές των αριθμών 19 και κατ’επέκταση 10, μας ωθούν να αναθεωρήσουμε τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Ο αριθμός 19 , που επηρεάζει τον μήνα Απρίλιο, και δίνει το χρώμα του και την ενέργεια του την περίοδο αυτή, είναι ένας Καρμικός αριθμός. Κάθε Καρμικός αριθμός , οπως έχω ξανα-αναφέρει, έρχεται να μας διδάξει ένα μάθημα με την σοφία του και την απαίτηση του.

Ο 19 λοιπόν, τονίζει τις αρχηγικές μας ικανότητες, αλλά που θα ήταν χρήσιμες αν τις προσφέραμε για δημόσια , συλλογική υπηρεσία, για το καλό όλων δηλαδή.

Είναι ένας αριθμός, που δηλώνει έναν αυταρχισμό και μια σκληρότητα την οποία «κουβαλάμε» στο υποσυνείδητο μας, ως ανάμνηση , οπότε εδώ καλούμαστε μεν να μην χάσουμε την ζωτικότητα, την μεγάλη αντοχή και την ικανότητα να προσελκύουμε ότι επιθυμούμε, χρήμα , αγάπη, επιτυχία, αλλά μετριάζοντας την ανάγκη για επιβολή προς τους άλλους. Από την άλλη καλό θα ήταν να μην φτάσουμε και στον αντίποδα, μένοντας άπραγοι , περιμένοντας από τους άλλους να πάρουν τις αποφάσεις για εμάς, ή καταπιέζοντας τα δικά μας «θέλω». Η χρυσή τομή των δύο, θα φέρει και την μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Είναι ένας αριθμός επίσης που έρχεται να μας κάνει να κατανοήσουμε ότι μέσα από τις δυσκολίες , θα έρθει η αναγέννηση, όταν επληρώσουμε τον σκοπό μας, κι ότι αυτό απεικονίζεται σαν τον ήλιο που ανατέλλει με όλη του τη δύναμη!

Προσπαθήστε να απεμπλακείτε από την τάση του 19, να κρύβει τους φόβους και τις ανασφάλειες του, φανερώνοντας προς τα έξω μια εικόνα ψέυτικη , απατηλή. Προβάλετε προς τα έξω την λογική σας και αναζητήστε τις «φωτεινές» στιγμές, για να αντλήσετε αποφασιστικότητα και θάρρος. Χρησιμοποιείστε το «Φως» σας, για να ζεστάνετε και όχι για να κάψετε...

Υπερνικήστε την αίσθηση της κακοτυχίας, και να θυμάστε πάντα , πως :”Η πιο σκοτεινή ώρα , είναι πάντα πριν από την αυγή».

Για να έχετε μια πιο συγκεκριμένη εικόνα για τον Απρίλιο, βρείτε παρακάτω , τι προσωπικός μήνας είναι για εσάς, με τον ακόλουθο τρόπο σε συνδυασμό πάντα με τις πληροφορίες του παγκόσμιου μήνα 1.

Ο τύπος είναι ο εξής : Ημέρα γέννησης + μήνας γέννησης + τρέχον έτος = Αριθμός προσωπικής χρονιάς . Σε αυτό που θα βρείτε προσθέστε και τον αριθμό 4 (Απρίλιος )

Δηλαδή : π.χ. Αν η προσωπική σας χρονιά είναι 3 , υπολογίζουμε 3 + 4 (Απρίλιος ) =7 ,άρα ο προσωπικός σας μήνας είναι 7!

Προσωπικός μήνας 1

Αν για εσάς λοιπόν ο Απρίλιος είναι είναι μήνας 1, οφείλετε να πάρετε την πρωτοβουλία στα χέρια σας. Ελάτε σε επαφή με άτομα που χρειάζεται για να κάνετε τα ξεκινήματα σας. Απαντήστε στην καθυστερημένη αλληλογραφία σας και να περιμένετε καινούργιες προτάσεις για δουλειές, απλά μελετήστε προσεχτικά κάθε προσφορά. Ο μήνας 1 είναι ο πιο κατάλληλος για να δοκιμάσετε νέες τακτικές και ιδέες. Ακολουθήστε όλες τις δυνατές κατευθύνσεις. Προσέξτε μόνο μην το παρακάνετε με την επιμονή στην δική σας γνώμη. Έντονος ανταγωνισμός, δυσκολία αρμονίας στις σχέσεις.

Προσωπικός μήνας 2

Αν πάλι ο προσωπικός σας μήνας είναι 2, τότε ο Απρίλιος θα είναι μήνας που θα αναζητήσετε την ηρεμία αλλά οφείλετε να επαγρυπνείτε αδιάκοπα. Αφήστε τις καταστάσεις να σας αποκαλύπτονται, έτσι κι αλλιώς ένας μήνας 2 δεν φημίζεται για τις γρήγορες εξελίξεις του. Στις δυσκολίες θα αναζητήσετε τις συμβουλές φίλων , συγγενών ή ατόμων έμπειρων στον τομέα που αφορά τα εμπόδια που παρουσιάζονται. Ο μήνας τονίζει τον τομέα των σχέσεων , ενισχύει τις επαφές με φίλους. Καταπολεμήστε την τάση για αποθάρρυνση και μην παραδοθείτε στην μελαγχολία και στις σκοτεινές σκέψεις.

Προσωπικός μήνας 3

Είναι ένας από τους θετικούς μήνες του κύκλου των εννέα (φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο και η προσωπική χρονιά). Διαλέξτε λοιπόν αυτόν τον μήνα για να βάλετε ενέργεια σε μια προσπάθεια, για να αυξήσετε την δημοτικότητα σας, δεχθείτε προσκλήσεις και κάντε νέες γνωριμίες. Επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία που προβάλει θετικά την προσωπικότητα σας ή τα ταλέντα σας. Προσοχή στα περιττά έξοδα και στις υπερβολές των όσων λέτε, επιδεικνύοντας τον εαυτό σας με δυσάρεστο τρόπο.

Προσωπικός μήνας 4

Όσοι βρίσκεστε σε έναν προσωπικό μήνα 4, μην περιμένετε ότι θα έχετε την δυνατότητα να διορθώσετε καταστάσεις βασιζόμενοι στην συμπάθεια που σας έχουν οι άλλοι. Στον μήνα αυτό , μετρούν οι πράξεις και οι προσωπική εργασία. Ιδανικό διάστημα για να τελειώσετε εκκρεμότητες ή αγγαρείες  Δουλειές του σπιτιού , επισκευές καλό θα ήταν να μην τις αναβάλετε άλλο. Καταπολεμήστε την έλλειψη ενθουσιασμού και μην αμελήσετε την υγεία σας!

Προσωπικός μήνας 5

Σε έναν προσωπικό μήνα 5 , μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε απρόοπτο και πολύ συχνές αλλαγές. Βάλτε ένα πρόγραμμα όσο μπορείτε , αλλιώς θα σας παρασύρουν οι εξελίξεις και η διάθεση σας για απολαύσεις και ελευθερία. Εμπιστευθείτε την διαίσθηση σας! Προσέξτε τις νευρικές σας αντιδράσεις και μην επενδύσετε σε νέες σχέσεις...τα πράγματα είναι κάπως ρευστά. Αν θέλετε να ζητήσετε μια προαγωγή ,μια αλλαγή ή μια μετάθεση στον εργασιακό τομέα , αρπάξτε την ευκαιρία. Μη ξοδέψετε ανώφελη προσπάθεια και φανείτε προσεχτικοί στις καταχρήσεις!

Προσωπικός μήνας 6

Σε αυτό τον μήνα καλό θα ήταν να προβάλετε την προσωπικότητα σας και τα ταλέντα σας, να ομορφύνετε και να πλουτίσετε το περιβάλλον στο οποίο ζείτε. Είναι μήνας όπου η οικογένεια και οι φίλοι αποκτούν εξαιρετική σημασία. Αντιμετωπίστε θέματα που αφορούν την οικογένεια και φροντίστε για την αρμονία όλων μέσα στο σπίτι. Είναι επίσης μήνας για να πάρετε απόφαση για την εξέλιξη μιας σχέσης. Η περίπτωση να ανανεώσετε φιλίες, να κάνετε σημαντικές γνωριμίες και συναντήσεις είναι μεγάλη. Καλλιεργείστε προσωπικά ταλέντα όπως : Ζωγραφική, μουσική και κάθε τι που διεγείρει το νου σας. Μην αποφύγετε υποχρεώσεις και ευθύνες και απεγκλωβιστείτε από στάσεις συντηρητικές .

Προσωπικός μήνας 7

Σε προσωπικό μήνα 7, μην αναλάβετε νέες υποχρεώσεις , αλλά καλύτερα εμβαθύνετε στα ζητήματα που ήδη σας απασχολούν. Προσπαθήστε με τους άλλους να έχετε τάσεις δεκτικές και παθητικές. Φροντίστε την υγεία, την διατροφή σας και γενικότερα ασχοληθείτε με τους βιορυθμούς σας. Χρησιμοποιήστε την διαίσθηση σας και την αναλυτική σας ικανότητα για μελλοντικές δραστηριότητες και αποφάσεις. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και προσέξτε την ψυχική υγεία σας. Βρίσκεστε σε μήνα όπου η ευαισθησία σας είναι σε υπερένταση.

Προσωπικός μήνας 8

Είναι το καταλληλότερο διάστημα για να σκεφθείτε τα οικονομικά προβλήματα και τον άμεσο πρακτικό αντίκτυπο. Ελέγξτε δοσοληψίες και φορολογικές εκκρεμότητες. Μήνας που αφορά τα χρήματα και τις επενδύσεις , όπως και την αύξηση του εισοδήματος σας. Δείξτε περισσότερη δραστηριότητα και ικανότητα στον επαγγελματικό χώρο. Σε έναν μήνα 8 μπορείτε να υποβάλετε τον καρπό της δημιουργικότητας σας. Δίνεται ιδιαίτερη δόνηση όταν συντονίζεται με τον παγκόσμιο μήνα , που είναι επίσης 8. Μην επιτρέψετε στον φόβο απώλειας χρημάτων να σας καταβάλει. Κάντε τους λογαριασμούς σας και ρισκάρετε όσο μπορείτε. Μην γίνετε ανυπόμονοι και τυραννικοί με τους άλλους και φανείτε συνετοί στη διαχείριση.

Προσωπικός μήνας 9

Ο τελευταίος μήνας του κύκλου δίνει ένα συναίσθημα κατάληξης. Η σκέψη είναι αφηρημένη , το μυαλό γυρίζει αλλού. Καλείστε να ολοκληρώσετε καταστάσεις που έχουν μείνει στη μέση , χωρίς να αναλάβετε οτιδήποτε καινούργιο. Η απαισιόδοξη ψυχική στάση προκαλεί εκνευρισμό και συχνά ξεσπάτε στους άλλους πολλές φορές και άδικα. Ιδανική περίοδος για ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις που σας έχουν γίνει ανεπιθύμητες. Αποφύγετε παρεξηγήσεις και μην πεισμώνετε χάνοντας χρόνο. Μην είστε εγωιστές , δίνοντας μόνο έμφαση στα δικά σας συναισθήματα.

Χάρις Μπεκιάρη, Σύμβουλος αριθμολογίας e-mail : [email protected] blog: charisnumerology.wordpress.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.