WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Safe Stylish Sex


7 Απριλίου 2013

Για εσάς που λατρεύετε το στυλ ακόμη και την ώρα του σεξ.

Το safe sex προστατεύει τόσο τη δική σας ζωή αλλά και μια ζώη που μπορεί να έρθει στον κόσμο τη λάθος ώρα.  Ευτυχώς, οι εταιρίες των προφυλακτικών εξελίσσουν συνεχώς τα προιόντας τους,  δίνοντας την ευκαιρία στους lovers να έχουν μια τεράστια ποικιλία στη διάθεσή τους. Η νέα γενιά των προφυλακτικών έχουν εντυπωσιακή αισθητική και οι σχεδιαστές έχουν βάλει τα δυνατά τους, ώστε η επαφή μαζί τους να ερεθίζει σημεία που δεν φανταζόσασταν. Μια ποικιλία όχι μόνο σε μεγέθη αλλά χρώματα, αρώματα, γεύσεις, λάμψη και στυλ. Αλήθεια, έχετε μπει στον πειράσμο να τα δοκιμάσετε; Σίγουρα θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας αλλά και θα σας εγκυηθούν μεγαλύτερη διάρκεια και απόλαυση! 

Για την καλή ενημέρωσή σας, δείτε παρακάτω μερικές επιλόγες:

Χρώματα και λάμψη: Το γνωστό σλόνγκαν της διαφήμισης "και εσύ λάμπεις Λάμπη μου" τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών. Η DUO λανσάρει τα προφυλακτικά που λάμπουν στο σκοτάδι, βγάζοντας πολλούς από την δύσκολη θέση αλλά και από τις συνθήκες του απόλυτου "σκότους". Προσοχή! μην ξεχάσετε να τα αφήσετε να εκτεθούν στο φως για 30 δευτερόλεπτα εντός ή εκτός της ατομικής τους συσκευασίας! Επίσης, αν δεν είστε fan της μόδας νέον μην τον απορρίψετε για έλλειψη γούστου. Κρίνετε όλο το "σύνολο" και μετά αποφασίζετε.

Λύση στο πρόβλημα φέρνει η Durex, με την νέα σειρά προφυλακτικών speed her up, slow him down. Για εσάς που παραπονιόσασταν ότι δεν προλαβαίνετε να έρθετε στην κορύφωση λόγω του ότι ο συντρόφός σας είχε πάντα την πρωτιά, δοκιμάστε τα προφυλακτικά αυτά.  Έτσι, θα καταφέρετε να βρείτε την ισορροπία στην ερωτική σας ζωή. Αν το προβλήμα συνεχίζεται, τότε θα πρέπει να σκφτείτε κάποια άλλη λύση (ίσως πιο δραστική).

Η εταιρεία Trojan φροντίζει για την ποικιλία γεύσεων και όχι μόνο. Μπορείτε να διαλέξετε από τα προφυλακτικά που δεν τα νιώθετε μέχρι εκείνα που σας υπόσχονται εναλάγγες fire & ice για περισσότερη απόλαυση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.