WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η αριθμολογική πρόβλεψη της εββδμάδας


8 Απριλίου 2013

Καλή μας εβδομάδα!

Η δεύτερη εβδομάδα ενός μήνα 1, με γρήγορους ρυθμούς , που ζητά από εμάς δράση και ανεξαρτησία τόσο στην σκέψη όσο και στην πρακτική πλευρά της ζωής.

Καρμικοί και Κύριοι αριθμοί, εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα δίνοντας χρώμα στις ημέρες έντονο , ζωηρό!

Ας δούμε όμως αναλυτικά την εβδομάδα που μόλις ξεκινά....

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ημέρα 9 : Το ξεκίνημα της εβδομάδας χαρακτηρίζεται από έναν αριθμό ολοκλήρωσης και κλεισίματος. Οφείλουμε λοιπόν να βρούμε λύσεις αλλά και να πάρουμε αποφάσεις για θέματα που είναι σε εκκρεμότητα, ταλαιπωρώντας μας τόσο σε ψυχικό επίπεδο αλλά και σε οικονομικό. Η οργάνωση του 8 , το θάρρος αλλά και το θράσος είναι τα «όπλα» μας για να βρούμε λύσεις , να διεκδικήσουμε με ρεαλισμό και τόλμη. Η αναποφασιστικότητα και η δραματοποίηση των καταστάσεων δεν είναι η καλύτερη λύση. Προβάλετε προς τα έξω την δημιουργικότητα σας, τις εφευρετικές σας σκέψεις και παραμείνετε εστιασμένοι σε στις δικές σας πεποιθήσεις και ιδέες. Αφήστε τους άλλους να έρθουν κοντά για βοήθεια, προς αντιμετώπιση των δυσκολιών. Η θετική στάση και η αλληλεγγύη θα είναι αυτά που θα φέρουν την επιτυχία μακρυά από εγωισμούς.

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ημέρα 1: Μετά τα ξεκαθαρίσματα της Δευτέρας , έρχεται μία ημέρα που συντονίζεται με τον μήνα και εκπέμπουν μαζί στην ενέργεια του αριθμού 1. Ανάγκη για αναγέννηση, αναθεώρηση και αλλαγή σε οτιδήποτε μας βαραίνει στην καθημερινότητα. Εδώ η ενέργεια του 9, μας βοηθά να κάνουμε το βήμα στο καινούργιο απαλλασσόμενοι από τις βαριές ενέργειες του παρελθόντος , γυρίζοντας σελίδα, συγχωρώντας τους άλλους αλλά και τους εαυτούς μας. Ο αριθμός 28 μας ωθεί να δώσουμε προσοχή στις λεπτομέρειες που πηγάζουν από μέσα μας. Με σωστή κρίση των καταστάσεων θα έχουμε και καλύτερα αποτελέσματα. Η ευκαιρία με μετατρέψουμε ότι επιθυμούμε σε πραγματικότητα είναι εδώ. Αρκεί να είμαστε σε ετοιμότητα για δράση και τόλμη. Αφήστε τις παράτολμες κινήσεις και μη γίνεστε καταπιεστικοί ή υπεροπτικοί απέναντι στους άλλους. Συνεργαστείτε με τους άλλους χωρίς όμως να χάσετε τους εαυτούς σας!

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ημέρα 2 : Συνεργασία, συναισθηματισμοί και απαίτηση έχει η Τετάρτη....Η ενέργεια του 2, κάνει τους ρυθμού πιο νωχελικούς , πιο αργούς. Οι σχέσεις και τα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και θέλουμε και εκεί να πάρουμε αποφάσεις και να δούμε το Φως σε ότι αξίζει. Ο Κύριος αριθμός 11, μας κάνει να ζητάμε από τους άλλους ότι μας λείπει, βιώνοντας εντάσεις εσωτερικές, συγκινήσεις , πιθανόν με εγωισμό. Εκμεταλλευτείτε την καλλιτεχνική επιρροή αλλά την έμπνευση του αριθμού, χρησιμοποιήστε την ενέργεια του 29, για να δημιουργήσετε αριστουργήματα, εκτονώνοντας έτσι την παραπανίσια ενέργεια. Καλό θα ήταν να δουλέψουμε «εσωτερικά» για την υπερνίκηση των φόβων και την απομάκρυνση των εμποδίων που ίσως εμφανιστούν. Ας τηρήσουμε τις αποφάσεις που θα πάρουμε δίνοντας έτσι ελπίδα στα όνειρα και τις σκέψεις μας.

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ημέρα 3 : Μια ενέργεια πιο ανάλαφρη έρχεται προς το μέσο της εβδομάδας , να δώσει λίγο χρώμα χαράς και αισιοδοξίας, δημιουργίας αλλά και καλλιτεχνικής εκτόνωσης! Μια ημέρα που έχουμε την ευκαιρία να εκφραστούμε στους γύρω μας, να φέρουμε στο φως την αλήθεια μας, τα ταλέντα μας και τις ικανότητες μας. Οι κοινωνικές επαφές δεν θα φέρουν άσχημα αποτελέσματα αλλά καλό θα είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, σε τυχόν υπερβολές σε προτάσεις και προσφορές που θα μας γίνουν. Υπάρχει περίπτωση εξαπάτησης. Ο αριθμός 11 ως Κύριος , ίσως φέρει εντάσεις από τη μία αλλά και δυνατότητα να ασχοληθούμε με εναλλακτικά θέματα ή απλά μέσα από την δουλειά μας , να καταφέρουμε να συγκινήσουμε τους άλλους προσελκύοντας τους, για τυχόν συνεργασίες. Εστιάστε στο θετικό, είναι πολύ βασικό σε μια ημέρα 3! Αποφύγετε την περιττή ανάλωση ενέργειας σε άσκοπα πράγματα.

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ημέρα 4: Πλησιάζοντας προς το Σαβ/κο, η προσπάθεια και η κούραση δεν θα λείψουν...σε μια ημέρα με την ενέργεια του 4, οφείλουμε να ασχοληθούμε με την οργάνωση τόσο μέσα στο σπίτι όσο και στην εργασία. Η τακτοποίηση είναι κάτι που θα φέρει σταθερότητα όχι μόνο σε πρακτικό επίπεδο αλλά και ψυχικό. Εξάλλου σε μια ημέρα 4, παίζει πολύ σοβαρό ρόλο το θέμα της υγείας μας. Ο αριθμός 12 από την ημερομηνία , δηλώνει ότι ίσως νιώσουμε ότι πρέπει να θυσιάσουμε πράγματα για τους άλλους , δημιουργώντας μας αυτό μια θλίψη. Ακολουθήστε τη ροή και μην νιώθετε θύματα. Η μελαγχολία και η έλλειψη της θετικής σκέψης , θα έχει επιπτώσεις και στο σώμα μας. Ο αριθμός 31 , ευτυχώς δίνει ώθηση και ενέργεια στο στατικό 4, κάνοντας μας να νιώθουμε ασφάλεια και σταθερότητα μέσα από την «τακτοποίηση» των όσων μας απασχολούν!

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ημέρα 5: Ύστερα από τις πιέσεις και τους τυχόν περιορισμούς της εβδομάδας, έρχεται η ενέργεια του αριθμού 5, να μας κάνει να οργανώσουμε εξόδους, ταξίδια και γενικότερα ασχολίες και δραστηριότητες που περιλαμβάνουν διασκέδαση, ψυχαγωγία, φλερτ, παρέες και φίλους. Η εστιάση στις απολαύσεις , αλλά σε στιγμές τεμπελιάς, χωρίς πρόγραμμα και όρια είναι πολύ πιθανή μιας και η δόνηση του αριθμού 13 το προκαλεί αυτό. Δεν σημαίνει φυσικά ότι θα είναι ότι καλύτερο για την εξέλιξη των καταστάσεων. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι ένας Καρμικός αριθμός που ζητά την ανανέωση των προσπαθειών μας, συνέχεια! Η άλλη πλευρά του 13, μας θυμίζει ότι πρέπει να αποβάλλουμε ριζικά παλιά μοτίβα και πεποιθήσεις , τα οποία τώρα πια βλέπουμε ότι δεν λειτουργούν θετικά στη ζωή μας. Ας δώσουμε έμφαση σε νέες ευκαιρίες , ακολουθώντας την κάθε αλλαγή με εμπιστοσύνη. Αποφύγετε καταχρήσεις και αυτοκαταστροφικές ενέργειες ή σκέψεις και προσπαθήστε να φέρετε θετικές μεταβολές στη ζωή σας, χωρίς επαναστατικές εκδηλώσεις.

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Ημέρα 6 : Τέλος της εβδομάδας και η ενέργεια της οικογενειακής θαλπωρής, οι υποχρεώσεις αλλά και η αναζήτηση της πραγματικής αγάπης , χαρακτηρίζουν την ημέρα. Μια ημέρα 33/6, δεν έχουμε παρά να προσφέρουμε σε όσους αγαπάμε, να συναντήσουμε αγαπημένα πρόσωπα ή να ζήσουμε αυθεντικές οικογενειακές στιγμές, βρίσκοντας την αρμονία και την ισορροπία μέσα μας. Ο αριθμός 14 από την ημερομηνία, έρχεται να μας προβληματίσει σε θέματα που αφορούν τις προσωπικές μας σχέσεις, κάνοντας μας να αποδεσμευτούμε από τα σωματικά πάθη και τις εφήμερες ερωτικές περιπέτειες , αναζητώντας σχέσεις που να στηρίζονται σε σταθερά θεμέλια. Ημέρα που θα δοκιμαστεί η αντοχή μας, αλλά αν είμαστε προσεχτικοί στους χειρισμούς, χρησιμοποιώντας την ενέργεια , την ζωτικότητα αλλά και την δημιουργικότητα μας θα βρούμε την εσωτερική μας ισορροπία. Μην το παρακάνετε με την υπεπροσφορά ή την υπερβολική δουλειά. Φροντίστε την υγεία σας και το σώμα σας. Βρείτε την αληθινή αγάπη, για να λάβετε όλη την θεραπευτική ενέργεια της!

Χάρις Μπεκιάρη, Σύμβουλος αριθμολογίας e-mail : [email protected] blog: charisnumerology.wordpress.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.