WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 πράγματα που δεν χρειάζεται να απολογηθείς


10 Απριλίου 2013

521491_346293958825366_198842055_n.jpg

Γύρω από το θέμα των ραντεβού. 

Το παιχνίδι των ραντεβού και η γνωριμία νέων ανθρώπων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Κάθε φορά αναρωτιέται κανείς τι να πει, πώς να το πει, να είναι ή να μην χαλαρός και τόσο άλλα ερωτηματικά που κάνουν τη διαδικασία του ραντεβού, Mission: Impossible. Για να απαλλαγείτε από τα βασανιστικά ερωτήματα του τύπου τι πήγε λάθος ή τι δεν έπρεπε να πω, διαβάστε παρακάτω 5 πράγματα για τα όποια δεν χρειάζεται να απολογηθείτε:

Να του στείλετε μήνυμα: Πραγματικά, πρέπει κάποια στιγμή να απομυθοποιηθεί αυτό. Είστε δύο ώριμοι άνθρωποι, που ανταλλάξατε τηλέφωνο για κάποιο σκοπό. Ποιος ο λόγος λοιπόν, να ψάχνετε ποιος έχει το μπαλάκι στο δικό του γήπεδο; Τολμήστε να το ρίξετε εσείς πρώτη και ότι γίνει.

Δεν ταιριάζετε σε μερικά πράγματα: Είναι πραγματικά δύσκολο να ταιριάζετε σ’ όλα. Είστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι με άλλα βιώματα και εμπειρίες. Το θέμα είναι να μην νιώσετε άσχημα γι’ αυτό αλλά και ούτε να σταθεί εμπόδιο.

Έχετε ενθουσιαστεί: Όταν νιώσετε πρώτες ενθουσιασμό, τι γίνεται; Δεν υπάρχει λόγος να νιώσετε άσχημα γι’ αυτό και σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να καταπιέσετε τα συναισθήματά σας. Δεν θα του κάνετε και πρόταση γάμου, απλά θα δείξετε ότι ενδιαφέρεστε.

Full dating: Μήπως τα ραντεβού στη ζωή σας μοιάζουν σαν part- time job; Τι πειράζει να βγαίνετε συνεχώς ραντεβού; Σκεφτείτε, πόσο ωραίο είναι να γνωρίζει νέους ανθρώπους, να μιλάς μαζί τους, να ανταλλάζετε απόψεις και φλερτάρετε. Τα πλεονεκτήματα πολλά. Τα βασικότερα, γίνεστε όλο και καλύτερες με αποτέλεσμα όταν βρείτε αυτόν που πραγματικά θέλετε, να μην δυσκολευτείτε να τον αναγνωρίσετε.

Δεν είναι όλα για όλους: Δεν υπάρχει λόγος να απολογηθείτε σε κανέναν, αν δεν μπορείτε να φλερτάρετε ηλεκτρονικά, ενώ οι φίλες σας είναι ενθουσιασμένες με τη νέα μόδα γνωριμιών. Μπορεί να προσφέρει περισσότερη ασφάλεια, όσο όμως είσαι πίσω από την οθόνη σου, τι γίνεται όμως με τη διαπροσωπική επαφή;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.