WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η αριθμολογική πρόβλεψη της εβδομάδας


15 Απριλίου 2013

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ημέρα 7 : Η εβδομάδα ξεκινά με τους χαλαρούς και αναλυτικούς ρυθμούς του αριθμού 7. Έχουμε την ανάγκη να κάνουμε μια ανασκόπηση, μία ανακατάταξη στα θέματα που μας απασχολούν και να πάρουμε αποφάσεις ή να δώσουμε εξέλιξη σε πράγματα που έχουν κολλήσει. Προγράμματα και αυστηρά ωράρια , δεν είναι τα ιδανικότερα, έχουμε περισσότερο την επιθυμία να «ταξιδέψουμε» νοητικά. Η έκφραση μέσα από τον λόγο ή την γραφή θα είναι καλή διέξοδος , αρκεί να καταφέρουμε να ορίσουμε την ανυπομονησία , τον αυθορμητισμό αλλά και τον εγωισμό μας. Ο αριθμός 15, μας ωθεί να αναζητήσουμε υγιείς σχέσεις , επιλέγοντας ανθρώπους οι οποίοι έχουν κοινές πεποιθήσεις και ιδέες με εμάς!

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ημέρα 8 : Ημέρα πιο δραστήρια από την χθεσινή, δίνοντας μας την ώθηση για δράση και διεκδίκηση , χρησιμοποιώντας τα ταλέντα μας και τον μαγνητισμό μας απέναντι στους άλλους. Οικονομικά και πρακτικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια, ζητώντας από εμάς την οργάνωση μ ε τρόπο τέτοιο ώστε να βγούμε ωφελημένοι. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και εστιαστείτε στο πως θα επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα σε ότι επιθυμείτε, με σταθερά βήματα. Η ψυχική αντοχή ίσως δοκιμαστεί, αλλά αποφεύγοντας αμφιβολίες και αλύγιστες κρίσεις θα βγούμε κερδισμένοι. Η φροντίδα του σώματος , τόσο του ψυχικού όσο και του φυσικού έχει την μεγαλύτερη σημασία για έχουμε διαύγεια και συναίσθηση του τι γίνεται γύρω μας!

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Ημέρα 9 : Ολοκληρώσεις και αποφασιστικότητα χαρακτηρίζουν την ημέρα, δίνοντας μας έτσι την ευκαιρία να κλείσουμε παλιές υποθέσεις και κάνοντας χώρο σε νέα πρόσωπα και ευκαιρίες να έρθουν στη ζωή μας. Ονειροπόληση και τάση για δραματοποίησης των καταστάσεων θα είναι έντονη, αλλά καλό θα ήταν να εστιάσουμε στην λογική πλευρά των καταστάσεων και να πάρουμε αποφάσεις. Ο αριθμός 17, μας δίνει την εύνοια να προσπεράσουμε τα εμπόδια και να δούμε τα πράγματα με περισσότερη ελπίδα και εστίαση στον στόχο μας. Η διαίσθηση μας είναι αυτή που πρέπει να εμπιστευτούμε περισσότερο. Δείτε τους άλλους με περισσότερη συμπόνια και προβάλετε την καλοσύνη σας. Φανείτε προσεχτικοί σε τυχόν απώλειες διότι η πολύ ονειροπόληση, μπορεί να μας κάνει να χάσουμε χρήματα , έγγραφα ή οτιδήποτε άλλο αξίας.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ημέρα 1: Ξεκινήματα και ανανέωση δηλώνει η ενέργεια του αριθμού 1. Δυναμισμός και θάρρος μας ωθούν να κάνουμε το πρώτο βήμα και να δώσουμε μορφή σε σκέψεις και ιδέες που έχουμε στο μυαλό μας. Έχουμε την ανάγκη σε ορισμένες καταστάσεις και προσπαθήσουμε ξανά από την αρχή, ίσως όμως πια βλέποντας τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Η μαχητικότητα μας έρχεται στην επιφάνεια, ίσως με επιφύλαξη στην αρχή, αλλά αρκετή για να κάνουμε την αλλαγή. Σε κάθε μας βήμα όμως θα έχουμε ανάγκη από κάποιον δίπλα μας για να μοιραστούμε την κάθε στιγμή. Ο αριθμός 18, δίνει την αίσθηση ότι μπορούμε να «θεραπεύσουμε» κάθε στιγμή ότι έχουμε ανάγκη και με πίστη , ελπίδα και εντιμότητα να επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ημέρα 2 : Οι αρχηγικές μας ικανότητες θα φανούν χρήσιμες σήμερα, σε συνδυασμό με την διπλωματία σε θέματα που έχουν να κάνουν με υπηρεσίες και οργανισμούς. Η μεγάλη ζωτικότητα και η ικανότητα έκφρασης μας ωθούν να ξεπεράσουμε εμπόδια και να λάβουμε επιτέλους ένα δείγμα από τους σπόρους που φυτέψαμε τις προηγούμενες ημέρες. Μαθαίνουμε από τα λάθη του παρελθόντος και με συνεργασία και κατανόηση προχωράμε. Ασχολίες που έχουν σχέση με καλλιτεχνία ευνοούνται. Οι προσωπικές μας σχέσεις , έρχονται στο προσκήνιο, κι αν λειτουργήσουμε με ωριμότητα και ευθύ τρόπο, μακριά από εγωισμούς θα έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Ημέρα 3 : Αφοσίωση , αγάπη και συμπάθεια μας ωθεί η ημέρα να δείξουμε σε αγαπημένα πρόσωπα και όχι μόνο. Η θετική σκέψη σε συνδυασμό με την αισιοδοξία αλλά και την σωστή έκφραση των απόψεων μας προς τους άλλους θα έχει θετικά αποτελέσματα στον τομέα των σχέσεων. Ο αριθμός 20 , μας βάζει διλήμματα, καλώντας μας να φανούμε αποφαστικοί, χωρίς να ρίχνουμε τις ευθύνες μας στους άλλους. Καλό θα ήταν να απεγκλωβιστούμε από την τάση μας να εστιάζουμε σε ότι δεν έχουμε επιτύχει ακόμη, βιώνοντας θλίψη και απογοήτευση. Αποφύγετε να υποκύψετε σε πειρασμούς και μη σπαταλήσετε την ενέργεια σας δεξιά και αριστερά , χωρίς να έχετε αποθέματα για εσάς τους ίδίους! Όμως αν χρειαστεί να προσφέρετε υπηρεσία σε κάποιον που σας χρειάζεται πραγματικά, η ενέργεια θα σας ανταμείψει στο δεκαπλάσιο, εξάλλου «η αγάπη δεν είναι αγάπη , αν δεν την προσφέρεις».

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Ημέρα 4 : Έκφραση και σταθερότητα θα ήταν οι λέξεις που θα χαρακτήριζαν την ημέρα. Την οργάνωση και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων μέσα στο σπίτι αποκαλύπτουν οι ενέργειες των αριθμών . Έχουμε ανάγκη να βάλουμε σε σειρά πρακτικά θέματα παρά το ανιαρό της υπόθεσης . ίσως νιώσουμε ότι ότι ο ελέυθερος χρόνος είναι περιορισμένος και δεν έχουμε το περιθώριο να ξεκουραστούμε όσο θα θέλαμε. Η παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα μας δώσουν θετική αύρα αν και θα επιλέξουμε έναν πιο χαλαρό τρόπο διασκέδασης μακρυά από υπερβολές και επισημότητες. Η μέρα εξάλλου δεν ευνοεί τις οικονομικές σπατάλες. Στον τομέα των σχέσεων έχουμε την ευκαιρία να προβάλουμε την ευαίσθητη πλευρά μας, και να «δουλέψουμε» σωστά και ειλικρινά στους τομείς που το έχουν ανάγκη. Θα διαπιστώσουμε πως αυτό που θα αναζητήσουμε , θα είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια που μας παρέχουν οι άνθρωποι δίπλα μας.

Χάρις Μπεκιάρη, Σύμβουλος αριθμολογίας e-mail : [email protected] blog: charisnumerology.wordpress.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.