WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι αριθμολογικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας


22 Απριλίου 2013

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Ημέρα 5 : Η εβδομάδα μας , ξεκινά με αλλαγές, πολύ κίνηση και ξαφνικά γεγονότα. Παραγωγικότητα και παρορμητισμός να τα προλάβουμε όλα, αλλά και να έχουμε ένα χειροπιαστό αποτέλεσμα, θα μας προκαλέσουν άγχος και ένταση. Φανείτε προσεχτικοί στο τι λέτε και τι συμφωνείτε με τους άλλους, η ημέρα έχει αρκετή μεταβλητότητα και αστάθεια έτσι ώστε να επιφέρει να «περίεργα» αποτελέσματα. Οι κοινωνικές επαφές και οι νέες γνωριμίες ίσως έχουν ένα καλό αποτέλεσμα στον επαγγελματικό τομέα. Από την άλλη ο αριθμός 22 μας ωθεί να έχουμε πρωτότυπες ιδέες , έμπνευση και να βρούμε λύσεις σε θέματα τόσο δικά μας , όσο και άλλων που μέχρι τώρα έδειχναν άλυτα. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις υπερβολές , όπως στην συμπεριφορά, στην εργασία, και να καταφέρουμε να έχουμε τον έλεγχο στην επιθυμία για δύναμη και εξουσία. Οι συναισθηματικές μεταπτώσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, οπότε βρείτε την ασφάλεια και την σταθερότητα στις σχέσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα και σε ανθρώπους που σας αποδεικνύουν την αγάπη τους με πράξεις.

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Ημέρα 6: Με την ενέργεια του 6, δεν θα μπορούσε να μη μας απασχολεί η οικογένεια, το σπίτι και ότι αφορά τα αγαπημένα πρόσωπα. Γονείς, παιδιά, σύντροφοι ή σύζυγοι, θα «ζητήσουν» μερίδιο από τον χρόνο μας, ζητώντας βοήθεια , συμβουλές ή και την συνεργασία μας σε κάποιο θέμα. Θα δυσκολευτούμε να βρούμε την ισορροπία στον τομέα της εργασίας και στο σπίτι. Η αίσθηση ότι ο χρόνος δεν μας φτάνει για να καλύψουμε τις ανάγκες των άλλων, αλλά και τις δικές μας, ίσως μας κουράσει και να μας περιορίσει. Το θετικό της ημέρας είναι ότι δεν θα μείνουμε μόνοι, και σε αυτό βοηθά και η ενέργεια του αριθμού 23. Σίγουρα όταν λειτουργούμε με γνώμονα την καλοσύνη και την αγάπη , αυτό επιστρέφει σε εμάς, αλλά προσέξτε να μη χάσετε την εσωτερική σας ειρήνη και αρμονία.

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ημέρα 7 :Μετά την έλλειψη ελεύθερου χρόνου της Τρίτης, έρχεται να μας αποζημιώσει η ημέρα με την επιρροή του αριθμού 7. Η ανάγκη για απομόνωση, ησυχία και ηρεμία είναι έντονη. Έχουμε την επιθυμία να αναλύσουμε τα θέματα που μας απασχολούν με λεπτομέρεια , χωρίς βιαστικές κινήσεις και χωρίς πίεση χρόνου. Ένας περίπατος, η συντροφιά ενός βιβλίου, λίγη άσκηση ή μια βόλτα στη φύση, είναι οι κατάλληλες λύσεις για να βρούμε διέξοδο από το άγχος και τις εντάσεις. Η εμφάνιση του αριθμού 24 στην ημερομηνία, δηλώνει την προσπάθεια μας , να βρούμε λύσεις σε θέματα συναισθηματικά, που ίσως και να απαιτούνται θυσίες έτσι ώστε να είμαστε ευχαριστημένοι. Ιδανική ημέρα να ξεκαθαρίσουμε ότι μας επιβαρύνει, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ημέρα 8 : Παρέα με την έκλειψη σελήνης στον Σκορπιό, η μέρα δίνει βάρος σε ότι έχει να κάνει με χρήμα, εξουσία, διεκδίκηση και «κρυφά» συναισθήματα. Αποκαλύψεις αλλά και ανταγωνισμός πρωταγωνιστούν. Η οργάνωση σε θέματα οικονομικά, καριέρας αλλά και σε όλα τα πρακτικά θέματα που αφορούν την εικόνα μας και την ανταμοιβή μας για ότι έχουμε «δουλέψει» μέχρι τώρα είναι σε ότι πρέπει να εστιάσουμε. Οι λεπτομέρειες στις συζητήσεις ή σε συμφωνίες είναι αυτές που παίζουν καθοριστικό ρόλο. Η ημέρα μας δίνει την ευκαιρία να διδαχτούμε από τα λάθη και τις εμπειρίες του παρελθόντος και να δράσουμε με θάρος και ακεραιότητα , κάνοντας σωστή διαχείριση και ισορροπόντας μέσα μας την ύλη και το πνεύμα.

(Θα υπάρξει και ημερήσια ανάλυση)

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ημέρα 9 : Οδεύοντας προς το τέλος της εβδομάδας, ένας αριθμός ολοκλήρωσης, μας ωθεί να «κλείσουμε» εκκρεμότητες» , να ολοκληρώσουμε σχέδια και εργασίες και να βάλουμε νέους στόχους σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά μας βήματα. Μην υποκύψετε σε συναισθηματισμούς και αποφύγετε να δραματοποιήσετε τις καταστάσεις. Μπορεί κάποια πράγματα να απαιτούν θυσίες και να φαίνονται δύσκολα ,αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Αν συγχωρήσουμε και απελευθερώσουμε ότι δεν μας ταιριάζει πια, νέα δεδομένα θα εμφανιστούν μπροστά μας. Φανείτε προσεχτικοί στα έξοδα και στις απώλειες. Η ονειροπόληση του αριθμού 9, ίσως σας «κοστίσει» κάτι παραπάνω.

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Ημέρα 1: Η αναγέννηση έρχεται και συναντά την ανάγκη για προσφορά. Μια ημέρα που μας ωθεί να ξεκινήσουμε από την αρχή και με εφόδιο την μαχητικότητα να να βρούμε τα πραγματικά μας θέλω μέσα στις σχέσεις. Αν βρούμε την χρυσή τομή μεταξύ λογικής και συναισθήματος , τότε θα έχουμε και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ας είμαστε ικανοποιημένοι με ότι βήματα έχουμε κάνει μέχρι τώρα, χωρίς να κυνηγάμε κάτι το οποίο απομακρύνεται συνεχώς. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα , μας κατακλύσει η θλίψη και η απογοήτευση. Έμπνευση, φαντασία και πρωτοπορία έχουν κάθε δυνατότητα να φέρουν χειροπιαστά αποτελέσματα των όσων επιθυμούμε, αρκεί να βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό και την τάση για κυριαρχία.

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ημέρα 2 : Η εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, με την ενέργεια του αριθμού 2, κάνοντας μας πιο ευάλωτους, πιο συναισθηματικούς, έχοντας την ανάγκη να τραβήξουμε την προσοχή από τα αγαπημένα πρόσωπα, θέλοντας να είμαστε το επίκεντρο. Αυτό είναι πολύ πιθανό να επιφέρει εντάσεις στον τομέα των σχέσεων ή των συνεργασιών. Από την μια έχουμε ανάγκη τους άλλους και από την άλλη θέλουμε να γίνει το δικό μας. Μια τέτοια αστάθεια ίσως φέρει ασάφεια και δυσκολία επικοινωνίας. Από την άλλη ο αριθμός 11, μας δίνει μια καλή ευκαιρία να διαλογιστούμε, να μελετήσουμε και να πάρουμε «μηνύματα» και απαντήσεις για θέματα που δεν μπορούμε αποφασίσουμε προς τα που να κινηθούμε. Η ευθύτητα και η δράση σίγουρα θα μας βοηθήσουν να είμαστε πιο ξεκάθαροι, μακριά από ζήλιες και μικρότητες . Η αγάπη , η συντροφικότητα και μια καλή παρέα είναι αυτό που έχουμε ανάγκη για να βρούμε την εσωτερική μας γαλήνη.

Χάρις Μπεκιάρη, Σύμβουλος αριθμολογίας e-mail : [email protected] blog: charisnumerology.wordpress.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.