WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 ερωτογενείς ζώνες


24 Απριλίου 2013

Σημεία του γυναικείου και του ανδρικού κορμιού που προκαλούν ερωτισμό.

Υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία πάνω στο σώμα -εκτός από τα συνηθισμένα- τα οποία όταν τα φιλήσεις ή τα χαϊδέψεις αυξάνουν την ερωτική διάθεση και τη λίμπιντο. Πάρτε μία ιδέα για το ποια είναι κι ανακαλύψτε ποιο είναι το δικό σας και ποιο του συντρόφου σας.

1. Ο λαιμός είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ερωτογενείς ζώνες. Ένα απαλό άγγιγμα ή και μία ανάσα μπορεί να τον αναστατώσεις. Δοκιμάστε το και δείτε την αντίδρασή του.

2. Τα μαλλιά είναι επίσης ένα σημείο που μπορεί να προκαλέσει τις αισθήσεις. Χαϊδέψτε απαλά τα μαλλιά του κι αφήστε τον να κάνει το ίδιο σε εσάς.

3. Η πλάτη και οι ώμοι είναι μέρη του σώματος που μπορεί να σε διεγείρουν ερωτικά μόνο και μόνο από την όψη. Δοκιμάστε να ξεκινήσετε από αυτά τα σημεία.

4. Οι πατούσες και οι παλάμες αποτελούν εξίσου μέρη που μπορούν να προκαλέσουν την ερωτική σας διάθεση. Ένα άγγιγμα ή ένα αισθησιακό μασάζ αρκούν για να ξεκινήσετε...

5. Τα αφτιά και κυρίως το ίσων μέρος αυτών είναι μία γνωστή ερωτογενής ζώνη. Την ώρα που τον φιλάτε δοκιμάστε να πάτε το χέρι σας προς το αυτί και θα καταλάβετε τη διαφορά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.