WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε εξουσία;


9 Μαΐου 2013

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που νιώθουν ότι είναι γεννημένοι ηγέτες. Οι επιλογές της ζωής τους είναι τέτοιες που τους οδηγούν σε θέση εξουσίας. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να τραβούν τα βλέμματα, να έχουν τη προσοχή και να κατέχουν θέσεις εξουσίας. 

Πίστη στο πεπρωμένο: Είναι πεπεισμένοι πως έχουν έρθει για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Δεν μπορεί κάποιος να κατέχει θέση εξουσίας, άντρας ή γυναικά αν δεν πιστεύει ότι έχει κάποιον σπουδαίο προορισμό.

Ονειρεύονται το μέλλον: Είναι άτομα με υψηλή αυτοεκτίμηση. Θέτουν υψηλούς στόχους, οραματίζονται τα πάντα, μετά την επιτυχία, το επόμενο στάδιο που θα ακολουθήσει.

Είναι δραστήριοι: Όλοι κάνουν όνειρα για τη ζωή τους, το να δουλεύεις όμως με όλες σου τις δυνάμεις για να τα πραγματώσεις είναι ίδιον των ανθρώπων που έχουν ενισχυμένη αυτοεκτίμηση. Η θέληση τους για επιτυχία και εξουσία είναι τόσο δυνατή που τίποτα δεν εμποδίζει από το στόχο τους.

Μαθαίνουν από την ήττα: Αποδέχονται την αποτυχία και μετά απ΄αυτή προσπαθούν ξανά. Είναι σημαντικά τα λάθη καθώς σε βοηθούν να μάθεις και να βελτιωθείς. Πιστεύουν πως χωρίς προσπάθεια και αγώνα δεν μπορεί να υπάρξει νίκη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.