WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η αριθμολογική πρόβλεψη της εβδομάδας


6 Μαΐου 2013

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!

Η εβδομάδα μετά το Πάσχα ξεκινά με αργία , κι αυτό μας δίνει την ευκαιρία να μπούμε στους παλιούς ρυθμούς μας σιγά σιγά. Η έκλειψη ηλίου προς το τέλος της εβδομάδας δίνει μια πιο έντονη νότα στις ημέρες, την οποία θα αναλύσουμε και παρακάτω. Ένας μήνας 2, ο Μάιος (όπως και αναλύσαμε σε σχετικό άρθρο), εστιάζει στην αρμονία και ισορροπία ανάμεσα σε εμάς και τους άλλους…Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά και αυτή την εβδομάδα…

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Ημέρα 8 : Παρά την αργία λοιπόν η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά με την ενέργεια του αριθμού 8, ωθώντας μας μέσα από δυσκολίες ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων και της οικογένειας να μάθουμε να βλέπουμε το θετικό, να μη χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας αλλά και τον αυτοέλεγχο μας. Η υπομονή , η αντοχή και η ισορροπία των σχέσεων με τον εργασιακό τομέα, είναι χαρακτηριστικά της ημέρας, ακόμα κι αν νιώθετε κάποιες στιγμές να χάνετε τον έλεγχο και να νιώθετε εκνευρισμό. Η ζήλια και η τάση για κυριαρχία βάσει των δικών μας θέλω, ίσως φέρει σε δύσκολη θέση αγαπημένα πρόσωπα. Φανείτε υπομονετικοί και μάθετε να επικοινωνείτε με τους άλλους.

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Ημέρα 9 : Οι επιρροές των αριθμών μας συνιστούν να παραμείνουμε στην ρουτίνα μας, χωρίς όμως να καταπονέσουμε ιδιαίτερα πνεύμα και σώμα. Σε μια ημέρα με την επιρροή του 7, έχουμε την ανάγκη να απομονωθούμε από τα πρακτικά θέματα, τα αυστηρά ωράρια και τους περιορισμούς της καθημερινότητας και να ασχοληθούμε την πνευματική μας δύναμη. Ένας εσωτερικός απολογισμός, λίγη ξεκούραση ή μια βόλτα στην εξοχή θα ήταν οι ιδανικότερες επιλογές για να ηρεμήσουμε, να χαλαρώσουμε και να κάνουμε την ενδοσκόπηση μας. Ας αποφύγουμε να είμαστε αυστηροί τόσο με τον εαυτό μας, όσο και με τους άλλους. Οι αποτυχίες είναι μέσα στο πρόγραμμα και καλό είναι να τις αποδεχόμαστε. Καλό θα είναι να δώσουμε ένα τέλος σε ότι δεν μας ταιριάζει ή μας πληγώνει. Η συγχώρεση είναι ο μόνος δρόμος για να πάμε παρακάτω με νέα σχέδια.

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ημέρα 1 : Μετά τις χθεσινές ολοκληρώσεις, η Τετάρτη μας ωθεί για νέα ξεκινήματα, νέες σκέψεις και ιδέες , που ίσως και να έχουμε άμεση σχέση με τα οικονομικά μας ή τα επαγγελματικά μας. Ο αριθμός της αναγέννησης , ο 10 μας παροτρύνει να προσπαθήσουμε ξανά, για στόχους και επιθυμίες, βελτιώνοντας έτσι τις υπάρχουσες συνθήκες. Η σωστή κρίση θα είναι ένα από τα εφόδια μας για τις ιδανικές αποφάσεις για να έχουμε χειροπιαστά αποτελέσματα. Η καλή συνεργασία με τους άλλους στον εργασιακό χώρο, ίσως δώσει μια την αίσθηση της καλής τύχης, αρκεί να παραμείνουμε σταθεροί στις απόψεις μας, χωρίς να δημιουργούμε ανταγωνισμούς και υπεροψία.

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ημέρα 11/2 : Οι σχέσεις, οι συγκινήσεις και οι συναισθηματισμοί είναι σε πρώτο πλάνο! Σε μια ημέρα 2, δεν θα μπορούσε να λείπει η λεπτή διατήρηση των ισορροπιών στις σχέσεις μας με τους άλλους. Ο αριθμός 9, δίνει έμφαση στην ονειροπόληση, στο όραμα αλλά και στην συγχώρεση παλιών καταστάσεων που μας κρατούν πίσω. Αποκαλύψεις σε φιλίες , ίσως μας κάνουν να πάρουμε πιο εύκολα τις τελικές αποφάσεις. Ο αριθμός 11 έρχεται μεν σε πρακτικό επίπεδο να φέρει εντάσεις , αλλά σε ένα πιο πνευματικό, σε συνδυασμό με τον 9, μας δίνει την ευκαιρία να διαλογιστούμε, να έρθουμε σε «επικοινωνία» με τον Ανώτερο εαυτό μας, και να ζητήσουμε καθοδήγηση, σημάδια. Για θεραπεία ή συγχώρεση ιδανικές είναι οι εναλλακτικές θεραπευτικές μέθοδοι  δίνοντας μας λύση και εσωτερική ηρεμία.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Ημέρα 3 : Παρέα με την ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο, οι ενέργεια του αριθμού 3, μας παροτρύνει για έκφραση, αισιοδοξία και θετική σκέψη, κάνοντας νέα ξεκινήματα στη ζωή μας, λόγω του αριθμού 10, τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό, έλκοντας, νέους ανθρώπους και καταστάσεις κοντά μας. Η δύναμη του αριθμού 30 , μας κάνει να αναζητάμε την τελειότητα και την σιγουριά στα βήματα μας. Δημιουργικότητα σε συνδυασμό με κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες ίσως να είναι ο σπόρος την ημέρα αυτή, για να έλξουμε υλικές και συναισθηματικές απολαβές. Προσοχή ποιους εμπιστεύεστε και που επενδύετε. Ζυγίστε τις λεπτομέρειες και αποφύγετε παρορμητισμό και αυθορμητισμό στις συμφωνίες σας. Εξάλλου με την επιρροή του αριθμού 3, η τύχη είναι με το μέρος σας.

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ημέρα 4 : Τακτοποίηση, οργάνωση και όρια μας επιβάλει η ημέρα είτε μέσα στο σπίτι είτε σε ένα επίπεδο πιο ψυχολογικό με την επιπρόσθετη επιρροή του αριθμού 11. Αποφασιστικότητα και επιμονή είναι αυτά που θα μας βοηθήσουν να βάλουμε θεμέλια γερά για ότι μέχρι τώρα είχαμε μόνο την ιδέα. Κούραση και έλλειψη ελεύθερου χρόνου, ίσως να επιφέρουν εντάσεις. Αν μείνουμε σταθεροί και πειθαρχημένοι στο πρόγραμμα μας, ίσως όλη αυτή η «τακτοποίηση» να μας φέρει ισορροπία και σταθερότητα στην καθημερινότητα μας.

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ημέρα 5 : Ανάπαυση και διασκέδαση αποκαλύπτουν οι επιρροές των αριθμών. Ο αριθμός 32, ζητάει δράση από εμάς αλλά και κόσμο γύρω μας , φίλους που ίσως προσφέρουν την θετική τους ενέργεια! Ανάγκη για κοινωνικές επαφές, γνωριμίες, φλερτ και απολαύσεις δεν θα λείψουν, και ίσως να είναι και οι σημαντικότεροι παράγοντες για να μας κάνουν να αποκολληθούμε από το «δράμα» , βλέποντας τις καταστάσεις με πιο θετική ματιά. Μετακινήσεις και αλλαγές , εμπειρίες ίσως μας δώσουν μια αίσθηση ότι ζούμε το «τώρα» χωρίς πολλές σκέψεις. Ο αριθμός 12, δηλώνει ότι ίσως κάτι χρειαστεί να θυσιάσουμε για τους άλλους και ακόμα και μέσα στη θλίψη μας, να βρούμε έναν λόγο να χαμογελάσουμε.

Χάρις Μπεκιάρη, Σύμβουλος αριθμολογίας e-mail : [email protected] blog: charisnumerology.wordpress.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.