WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η αριθμολογική πρόβλεψη της εβδομάδας


13 Μαΐου 2013

Προβλέψεις για τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου.

Η δεύτερη εβδομάδα του Μαίου ξεκινά με έναν αριθμό που συνδέεται άμεσα με την προσφορά και την ανιδιοτελή αγάπη. Είναι ο Κύριος αριθμός 33! Πράγμα που σημαίνει ότι το βήμα μας στη νέα εβδομάδα συντροφεύεται μεν από υποχρεώσεις και ευθύνες αλλά οι ενέργειες τουλάχιστον είναι ομαλές. Η ολοκλήρωση της εβδομάδας από την άλλη μας αφήνει με έναν αριθμό που συνδέεται με την θετική σκέψη, τους φίλους και την έκφραση, τον 3, δίνοντας έτσι μια γλυκιά Κυριακάτικη νότα! Είναι σημαντικό η έναρξη της εβδομάδας αλλά και το τέλος της, να έχουν όμορφες ενέργειες, έτσι ώστε να «αντέχουμε» ότι μας ζορίζει κατά τη διάρκεια της!

Ας δούμε όμως αναλυτικά την εβδομάδα που ξεκινά!

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ημέρα 33/6 : Το ξεκίνημα της εβδομάδας απαιτητικό μεν , διότι ένας Κύριος αριθμός μπορεί να έχει πνευματικές ενέργειες αλλά μαζί , έχει και ευθύνες. Εστιάζουμε στην οικογένεια , στα αγαπημένα πρόσωπα, προσφέροντας βοήθεια, συμβουλές και υπηρεσία. Μην το παρακάνετε με την προσφορά , υπάρχει κίνδυνος να εξαντλήσετε την ενέργεια σας και να παραμελήσετε τον εαυτό σας. Ο αριθμός 13 , ως Καρμικός από την άλλη προστάζει να μην παραιτούμαστε και να ανανεώνουμε πάντα τις προσπάθειες μας σε ότι κάνουμε. Δημιουργικές νότες, γεμάτες στιγμές στοργής και θαλπωρής. Αποφύγετε να ζητήσετε την τελειότητα από τους άλλους, δεχτείτε τους, όπως είναι!

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Ημέρα 7 : Ανάλυση και γνώσεις μας προσφέρει η Τρίτη. Αν και δεν έχουμε την διάθεση να εμπλακούμε σε συζητήσεις και χώρους με πολύ κόσμο, θα έχουμε την ευκαιρία να επανεξετάσουμε στόχους και κινήσεις και ίσως να λαβουμεαποκαλύψεις ως πληροφορίες ιδιαίτερης χρηστικής σημασίας. Ξεκούραση και ενδοσκόπηση είναι αναγκαίες, καθώς επίσης και η άσκηση να λειτουργήσει ως κάθαρση τόσο για το σώμα όσο και τον νου. Ο αριθμός 14 , ως Καρμικός, έχει να μας διδάξει πως να από τις εφήμερες απολάυσεις και να καταφέρουμε να χρησιμοποιήσουμε την ελευθερία μας , προς όφελος μας. Εναλλακτικές θεραπείες , διαλογισμός και η επαφή με τη φύση, θα βοηθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση!

 Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ημέρα 8 : Δύναμη , ενέργεια και θάρρος έχει η Τετάρτη! Οικονομικά και πρακτικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και καλούμαστε να δώσουμε λύσεις, να εκμεταλλευτούμε την τάση της ημέρας για προβολή των ικανοτήτων μας και των ταλέντων μας και με σκληρή δουλειά να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο αριθμός 35 φέρνει έυνοια στις προσπάθειες μας και τύχη, καθώς και κοινωνικές επαφές, ανθρώπους που μπορούν να μας πάνε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο. Από την άλλη ο αριθμός 15 μας ζητά να φύγουμε από την επιφάνεια των πραγμάτων, και να έχουμε πιο ουσιαστικά κριτήρια για τους ανθρώπους γύρω μας. Πέρα από την «εικόνα» και τις απολαύσεις , υπάρχει και η ουσία του καθενός και καλά θα κάνουμε να δούμε τι πραγματικά αξίζει μακρυά από τις παγίδες της ύλης.

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ημέρα 9 : Ολοκληρώσεις και συγχώρεση φανερώνουν οι ενέργειες των αριθμών. Ιδανική ημέρα για να κλείσετε εκρεμμότητες , να κάνετε όνειρα και σχέδια για τις επόμενες μέρες. Ο οραματισμός και η ονειροπόληση ευνοούνται. Ο αριθμός 36 ίσως φέρει σε συναισθηματικό επίπεδο σκαμπανεβάσματα τα οποία ίσως να επηρεάσουν την ψυχολογία. Ο αριθμός 16 από την άλλη , ως Καρμικός (για άλλη μια φορά) , να μας ωθήσει να ξεκαθαρίσουμε συναισθήματα, φόβους και ανασφάλειες, και να δώσουμ ένα τέλος σε ότι μας ταλαιπωρεί στον τομέα των σχέσεων.

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ημέρα 1 : Ιδανικοί συνδυασμοί για νέα ξεκινήματα, για υλοποίηση αλλά και ένα έντονο συναίσθημα αναγέννησης από τα βάθη της ψυχής. Ημέρα για δράσετε , να κινητοποιηθείτε με την ενέργεια του αριθμού 10, ο οποίος είναι ένας Καρμικός αριθμός ,αλλά που μας επιτρέπει να προσπαθήσουμε ξανά, να τολμήσουμε και να κάνουμε την αλλαγή που επιθυμούμε. Έχουμε την ευκαιρία να χτίσουμε πάνω στις εμπειρίες του παρελθόντος και αν χρειάζεται να δούμε με άλλη ματιά της καταστάσεις. Ο αριθμός 17, ένας θεικός αριθμός μας δίνει ελπίδα και ευλογίες να επιτύχουμε τους σκοπούς μας σε υλικό επίπεδο, όμως πάντα με την δύναμη της σκέψης και του οραματισμού! Εμπρός λοιπόν!

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ημέρα 11/2 : Άλλος ένας Κύριος αριθμός κάνει την εμφάνιση του την εβδομάδα αυτή, τονίζοντας μεν τις προκλήσεις που καλούμαστε να υπερπηδήσουμε αλλά και την επαφή μας με τον «αόρατο» κόσμο δε. Σε πρακτικό επίπεδο εστιάζουμε την προσοχή μας στις προσωπικές μας σχέσεις, στις ανάγκες μας αλλά στην επιθυμία μας να μοιραστούμε σκέψεις και συναισθήματα με τους άλλους. Ο αριθμός 11 μας δοκιμάζει και μας κάνει απαιτητικούς, νευρικούς. Από την άλλη ίσως να φέρνει και ένα «μήνυμα», κι αν ανοίξουμε τα μάτια της καρδιάς να το δούμε. Ο αριθμός 18, μας ωθεί να δούμε τους άλλους με πιο ανθρώπινη ματιά και πέρα από τα οικονομικά οφέλη, να θεραπεύσουμε κομμάτια που μας πληγώνουν στις σχέσεις.

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Ημέρα 3 : Και το τέλος της εβδομάδας μας δίνει την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα, να περάσουμε όμορφα και να βρούμε την χαμένη παιδικότητα μας. Έκφραση και δημιουργικότητα αλλά και καλλιτεχνική διάθεση ευννούνται και μας «ποτίζουν» με ενέργεια! Η επιρροή του αριθμού 12, ίσως να φέρει μελαγχολίες και θλίψη, αλλά προσπαθήστε να βρείτε την υψηλή δόνηση του αριθμού που ζητά να απεγλκωβιστούμε από τους υλικούς περιορισμούς, να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και να βρούμε την γαλήνη μέσα μας. Ο τελευταίος Καρμικός αριθμός (εφόσον όλοι τους έκαναν μια βόλτα την εβδομάδα αυτή), ο 19 μας δίνει δύναμη και αποφασιστικότητα να κάνουμε νέα βήματα, απλά φανείτε προσεχτικοί , μήπως στο πέρασμα σας, ποδοπατήσετε τους άλλους...εγωισμοί και αυταρχισμός δεν χωρούν την ημέρα αυτή, ούτε φυσικά και η παράδοση στα χέρια των άλλων. Βρείτε τη χρυσή τομή και εκφράστε την αλήθεια σας με αγάπη!

Καλή μας εβδομάδα!

Χάρις Μπεκιάρη, Σύμβουλος αριθμολογίας e-mail : [email protected] blog: charisnumerology.wordpress.com  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.