WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πάλι ραντεβού με τον Mr.Wrong;


16 Μαΐου 2013

Πώς γίνεται να βγαίνετε συνεχώς με τον ίδιο τύπο άνδρα, που φυσικά είναι η λάθος επιλογή;

Μήπως η παραφροσύνη είναι πιο κοντά; Το να κάνεις δηλαδή το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά αναμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα; Τι φταίει και επιλέγεις να βγεις ξανά ραντεβού με τον Mr. Wrong;

Οι ειδικοί ισχυρίζονται πως το πρότυπο επιλογής του ερωτικού συντρόφου επηρεάζεται από την εικόνα που έχουμε για τους γονείς μας. Ο τρόπος που συμπεριφέρονται ως ζευγάρι είναι αυτός ακριβώς που αναζητάμε από την ερωτική μας ζωή. Φυσικά, υπάρχει ένας τύπος ιδανικού άντρα στο μυαλό κάθε γυναικάς. Ο τύπος που θα συνδυάζει εμφάνιση, πνευματικό επίπεδο, καλή δουλειά, είναι gentleman και γενικότερα μπορεί να σας εντυπωσιάσει με την πρώτη ματιά.

Τι γίνεται όμως όταν μια γυναικά συνεχώς κάνει λάθος επιλογή; Θεωρείται κακοτυχία ή όχι;

Υπάρχει μια κατηγορία γυναικών που επιλέγει να φλερτάρει με άνδρες που θα οδηγήσουν σε μια προβληματική σχέση. Με άλλα λόγια απολαμβάνουν να βρίσκονται σε δυσλειτουργικές σχέσεις γιατί κατά βάθος είναι σκηροπυρηνικές drama queens. Επιλέγουν, μη διαθέσιμους συναισθηματικά τύπους ανθρώπων ακριβώς επειδή θέλουν για ένα περίεργο τρόπο να επιβεβαιώνουν πως δεν αξίζουν μια καλή τύχη ή για να γκρινιάζουν ώστε να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής. Τους αρέσει να παίζουν το ρόλο του θύματος.

Για να σταματήσει λοιπόν ο φαύλος κύκλος της κακοτυχίας θα πρέπει να δείτε μέσα σας τι συμβαίνει. Η λύση βρίσκεται στην αυτογνωσία. Ο τρόπος που αλληλεπιδράτε με τα άτομα αυτά οδηγούν στο άδοξο τέλος της σχέσης. Όλα αυτά συμβαίνουν ασυνείδητα για το λόγο αυτό γίνονται δύσκολα αντιληπτά. Βρείτε λοιπόν τι φταίει και σας ελκύει ο Mr. Wrong. H χαμηλή αυτοπεποίθηση είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει αρνητικά. Τα άτομα που δεν έχουν πίστη στον εαυτό τους συχνά ψάχνουν άτομα που δεν θα εκτιμήσουν το είναι τους ώστε να επιβεβαιωθεί η πεποίθησή τους.

Αλλάξτε για να αλλάξει η «τύχη» σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.