WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

3 τρόποι να ζήσετε σαν σε νουβέλα


21 Μαΐου 2013

Πώς μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας να μοιάζει με ρομαντική νουβέλα;

Όλοι θέλουμε λίγη περιπέτεια, ρομαντισμό, ευτυχία, κάτι που η ζωή μας δεν θα κινδυνεύει από την ρουτίνα. Πώς μπορεί να το καταφέρει κανείς;

•Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας εκπαιδεύει να ζούμε ως "multi-task". Προσπαθούμε να κάνουμε όσες πιο πολλές δουλειές μπορούμε την ίδια στιγμή. Με αποτέλεσμα να μην δίνετε την πρέπουσα προσοχή σε καμία από τις δουλειές. Την επόμενη φορά λοιπόν προσπαθήστε να αναλάβετε λιγότερες δουλειές και επικεντρωθείτε σ΄ αυτό.

Σταματήστε να τρέχετε. Πάρτε λίγο χρόνο και παρατηρήστε τους ανθρώπους γύρω σας. Οι περισσότεροι είναι βυθισμένοι στις σκέψεις και τα προβλήματά τους. Μην το κάνετε αυτό. Επιλέξτε να καλύπτεται καθημερινά κάποιες διαδρομές με τα πόδια ώστε να έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε από την ένταση της καθημερινότητας.

Επιλέξτε να διαβάσετε ένα βιβλίο. Ιδανικά κάποια νουβέλα. Ο λόγος είναι πως έτσι θα δραπετεύσετε από τα προβλήματά σας και θα αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη.

Η ένταση, το άγχος, οι κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, εμποδίζουν τους ανθρώπους από το να έχουν ποιότητα στη ζωή τους. Ζουν καθημερινά χωρίς να το συνειδητοποιούν. Με μια λίστα υποχρεώσεων που ποτέ δεν τελειώνει. Για το λόγο αυτό, προσπαθήστε που και που να παίρνετε ρεπό από όλο αυτό, κάνοντας ένα ρομαντικό περίπατο, επιλέγοντας να περάσετε το χρόνο σας δημιουργικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.