WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

9+1 λόγοι που τελικά δεν σας θέλει


29 Μαΐου 2013

 Είναι ο άντρας των ονείρων σας.

Τι γίνεται αν γνωρίσετε τον Mr. Right για εσάς αλλά εκείνος τελικά δεν σας θέλει; Αυτό χαρακτηρίζετε με μια λέξη «κακοτυχία». Ωστόσο, εσείς δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε, που έχετε φταίξει, τι πήγε λάθος, μήπως δεν έπρεπε να του είχα μιλήσει για τα συναισθήματά μου και χιλιάδες άλλα ερωτήματα και σενάρια, που το μόνο που καταφέρνουν είναι σας προβληματίζουν και σας παιδεύουν.

Τι μπορεί να έφταιξε; Πολλά. Δείτε παρακάτω ενδεικτικά μερικά από αυτά.

Δεν τον αφήσατε να σας κατακτήσει. Ναι ισχύει ακόμα αυτή η «παραδοσιακή πεποίθηση» που θέλει τον άνδρα κυνηγό και τη γυναικά θήραμα. Το είναι δύο ενήλικοι που εκφράζουν τα συναισθήματά τους ελεύθερα δεν ισχύει. Οι ειδικοί κακώς συμβουλεύουν «Μιλήστε ελεύθερα, μη φοβάστε να εκφράσετε αυτό που νιώθετε». Καλύτερα, ακούστε τις συμβουλές της γιαγιάς σας « Άσε, τον άντρα να κάνει το πρώτο βήμα, αυτός ξέρει».

Δεν είστε ο τύπος του. Μπορεί να βγήκατε, να περάσετε όμορφα, να γοητεύτηκες από εσάς αλλά αντί για τα ερωτικά του ένστικτα, να ξυπνήσατε άλλα. Της βαθιάς εκτίμησης και του σεβασμού.

• Η ατυχία να του θυμίζετε στο χιούμορ τους κολλητούς του. Ναι, υπάρχει και η περίπτωση αυτή, όπου αρχίζει να σας βλέπει περισσότερα φιλικά παρά ερωτικά.

Κακό timing: Μπορεί να μην είναι στη φάση σχέσης. Είναι ένα σύνηθες φαινόμενο, να εντοπίσετε τον Mr. Perfect που μόλις χώρισε και αναζήτα μέσα το «εφηβικό του κομμάτι». Υπομονή ή συνεχίστε την αναζήτηση.

Δεν ταιριάζετε στο ερωτικό κομμάτι. Εκεί είναι θέμα χημείας. Αν και πολλοί ισχυρίζονται πως δεν πρέπει να βγάζει κανείς συμπεράσματα από τον πρώτο καιρό. Καθώς, τις πρώτες φορές υπάρχει αμηχανία και χρειάζεται χρόνος μέχρι να μάθει ο ένας τα γούστα και τις ανάγκες του άλλου.

• Δεν έχει φυσιολογικά κριτήρια επιλογής συντρόφου. Με απλά λόγια, έχει υπερβολικές προσδοκίες. Η εικόνα της ιδανικής κοπέλας που θέλει στο πλάι του, μοιάζει περισσότερα με τα μοντέλα της Victoria Secret’s παρά με την κοπέλα της διπλανής πόρτας. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν σας εγκρίνει η μαμά του. Πολύ συνηθισμένο για τις ελληνικές οικογένειας. Η πεθερά τελικά έχει τον τελευταίο λόγο.

Υπάρχει κακή επικοινωνία. Μην ξεχνάτε πως εσείς στέλνετε τα μηνύματα που θέλετε στον άλλο. Αλλά λοιπόν, η αγωνία σας είναι τέτοια που φοβάστε ότι δεν του αρέσετε ή μήπως σας απορρίψει, μπορεί να έχετε άθελα σας στείλει το λάθος μήνυμα. Με αποτέλεσμα να πιστέψει πως δεν ενδιαφέρεστε για εκείνον.

Τον πιέσατε. Μπορεί όλα να ξεκίνησαν καλά στην αρχή αλλά στην πορεία η συμπεριφορά σας να τον μπλόκαρε. Με αποτέλεσμα να αλλάξει γνώμη. Αν λοιπόν χάσετε τον έλεγχο και το μέτρο σχετικά με τον κοινό σας χρόνο και τα κοινά σας σχέδια, πολύ πιθανό να ένιωσα άβολα αλλά και πίεση.

Η διαφορά ηλικίας. Μήπως τον έχετε μυθοποιήσει χωρίς λόγο; Σκεφτείτε λίγο ποια είναι τα χαρακτηριστικά που σας ελκύουν σε εκείνο; Αν είστε 20 χρονών και εκείνος κοντεύει τα 30, οι ανάγκες, τα κριτήρια σας και γενικότερα τα θέλω σας είναι τελείως διαφορετικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.