WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Μα εγώ αγαπώ το Τέρας


19 Ιουνίου 2013

AΓΑΠΗ.jpg
Από την Ινώ Κοέν.

Βαριέστε το νορμάλ και τους τζιτζιφιόγκους; Ναι; Συγχαρητήρια. Έχετε 97% πιθανότητες να συναντήσετε το Τέρας, και Ω Ωϊμέ Αλοίμονο, να το αγαπήσετε. Ποιo είναι το Τέρας;

Βασικά χαρακτηριστικά:

«Το τέρας πίνει αίμα δια μόνην του τροφή. But, που θα πει “αλλά”, but έχει καρδιά diamond κι αγγελική μορφή και angel face», όπως λέει το τραγούδι στο video που θα δείτε στο τέλος.

Το Τέρας δεν έχει ηλικία και εθνικότητα. Σε όλες τις φάσεις από 5 έως 65 ετών (έρχεται και η ευλογημένη μέρα που συνταξιοδοτείται) παραμένει γοητευτικό. Και ελκυστικό. Και σεξουαλικό. Το γιατί δεν το ξέρετε, μην προσπαθήσετε να το εξηγήσετε.

Το Τέρας έχει επιτυχίες. Εκεί ακριβώς ΜΗΝ μασήσετε. Αν την έπαθαν άλλες 100 πριν από εσάς, αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι εσείς είστε η μία και μοναδική που θα κάνει το λύκο πρόβατο. Το ίδιο νόμιζαν και οι 100 προηγούμενες.

Πώς θα το αποφύγετε:

Στην αρχή θα το αποφύγετε, είναι νόμος της φύσης. Θα το πείτε φαντασμένο κοκόρι, καμάκι των 80s,

  • ΟΜΩΣ, αυτή η αποφυγή είναι που θα κάνει το Τέρας να ορμήξει πάνω σας ως ταύρος στην αρένα που βλέπει κόκκινο πανί.
  • Σκοτώστε το όσο είναι ακόμα μικρό. Τσιμπήστε. Δείξτε του γρήγορα πόσο πολύ σας έριξε. Μιλήστε του για σχέσεις και για γάμο. Τότε γλυτώνετε σίγουρα και άμεσα. Διαφορετικά, λίιιιιγη ακόμα αδιαφορία και το Τέρας πέφτει στα πόδια σας.

Έπεσε;

Μάλλον εσείς πέσατε στα δικά του και δεν το έχετε καταλάβει ακόμα.

Πώς θα το ξεφορτωθείτε;

  • Πέσατε λοιπόν. Στην αρχή σε πελάγη ευτυχίας. 100 πρώην δεν μπόρεσαν να, καταλάβουν το Τέρας, μόνο εσείς είστε σε θέση να αποκρυπτογραφήσετε τα μυστικά της ψυχής του. Σας δίνω συγχαρητήρια και δύο tips για να το ξεφορτωθείτε:
  • Ζουζούνι-τσιμπούρι: Τηλεφωνάτε του 10 φορές τη μέρα και 15 τη νύχτα. Βομβαρδίστε το με SMS και με ζουζουνάκι-μου-δεν-μπορώ-να-ζήσω-χωρίς-εσένα. Με μαθηματική ακρίβεια το Τέρας θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια μέσα σε δύο μέρες.
  • Φύγετε, με την πρώτη αφορμή: Για κάτι φαινομενικά ασήμαντο. Μια λεπτομέρεια που ‘κάτι δεν θα σας πάει καλά’. Σίγουρα υπάρχουν σημάδια από τον Ουρανό τα οποία σας λένε ‘helloooooo’! Μην τα αγνοήσετε. Μην σταθείτε ένα λεπτό να το σκεφτείτε. 
  • Αν δεν τα καταφέρατε (είναι όντως δύσκολο) τότε να εύχεσθε το Τέρας να σας αφήσει. Όταν σας κάνει αυτή τη χάρη, δεχθείτε αυτό το Θείο Δώρο, με ευγνωμοσύνη.

The Golden Rule

Χρυσός κανόνας, αξίας ενός ζευγαριού Manolo Blanik, είναι ό,τι και να συμβεί, τη στιγμή της απομάκρυνσης, απ’ όπου κι’ αν προέρχεται, εσείς να συνεχίσετε να προχωράτε ευθεία μπροστά. Μην γυρίσετε να κοιτάξετε πίσω. Θα μεταμορφωθείτε σε στήλη άλατος, σαν τη γυναίκα του Λωτ.

Και μετά ασχοληθείτε με χαρά, με το επόμενο Τέρας, ή Τζιτζιφιόγκο, ή ό,τι καλό ή κακό βρεθεί στο δρόμο σας. Αν πάλι σας έλαχε να μείνετε με το Τέρας που αγαπάτε και σας αγαπά, τότε θυμηθείτε ότι ο λύκος δεν γίνεται πρόβατο, relax and enjoy it.

Η ζωή πρώτον συνεχίζεται και δεύτερον είναι ΚΑΙ ωραία. Απολαύστε την :)

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.