WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Που είναι ο δικός μου «πρίγκιπας» μπαμπά;


20 Ιουνίου 2013

Ποια είναι τελικά η σχέση μπαμπά –κόρης; Γιατί κάθε γυναικά αναζήτα στο πρόσωπο του πρίγκιπά της, το μπαμπά της;

Είναι γεγονός ότι οι συμμαχίες έχουν μοιραστεί δίκαια. Η κοινωνία; Η φύση; ο Freud; Κάποιος τέλος πάντων, έχει χωρίσει τους γιους με τις μαμάδες και τις κόρες με τους μπαμπάδες.

Το θέμα είναι πώς αυτή η αδυναμία επηρεάζει την προσωπική τους ζωή; Πώς επηρεάζονται τα κριτήρια επιλογής συντρόφου;

Ας το πάρουμε από την αρχή, οι μπαμπάδες λοιπόν από τα πρώτα κιόλας χρόνια, αντιμετωπίζουν τις κόρες τους σαν «μικρές πριγκίπισσες». Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι θα πάθουν πότε τίποτα και πως θα πληγωθούν. Θέλουν να τους κάνουν όλα τα χατίρια και να είναι πάντοτε χαρούμενες και ευτυχισμένες. Έτσι, λοιπόν οι «μικρές πριγκίπισσες» μεγαλώνουν σε ένα ροζ συννεφάκι. Τι γίνεται όμως όταν καταλάβουν πως είναι «δύσκολος καιρός για πρίγκιπες»;

Πώς εκεί έξω είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάποιος που θα σας αγαπάει και θα σας νοιάζεται άνευ όρων. Θα είναι πρόθυμος να κάνει τα χατίρια και να ικανοποιεί τα θέλω σας, μόνο και μόνο για να του χαρίσετε ένα χαμόγελο. Θα είναι προστατευτικός μαζί σας και θα φοβάται μην του πάθετε τίποτα. Τα ποσοστά είναι απογοητευτικά.

Για το λόγο αυτό, σηκωθείτε από το αναπαυτικό σας συννεφάκι και δείτε τι πραγματικά συμβαίνει με τις ανθρώπινες σχέσεις. Το κλειδί σε κάθε σχέση είναι η επικοινωνία. Μην ψάχνετε έναν άντρα σαν το μπαμπά σας, αλλά έναν άντρα που θα μπορείτε να μιλήσετε και να επικοινωνήσετε ουσιαστικά. Θα ενδιαφέρεται για εσάς και θα σας σέβεται. Ήρθε η στιγμή να ενηλικιωθείτε και δεν πειράζει αν πληγωθείτε.

Κάντε likeστη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.