WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 άτακες που δεν πρέπει να ακουστούν την ώρα του σεξ


2 Ιουλίου 2013

Και η φαντασία έχει τα όρια της.

Τη στιγμή εκείνη μια λάθος κίνηση ή φράση αρκούν για να σας την χαλάσουν. Μπορεί ο ερωτικός σας σύντροφος να είναι πολύ καλός στα προκαταρτικά και να έχει δημιουργήσει μια ερωτική ατμόσφαιρα και όλα καλά μέχρι εκεί αλλά... Δυστυχώς! μπορεί να ανήκει στην κατηγορία των άντρων που δεν ξέρουν να κρατούν «κλειστό το στόμα τους» τη σωστή στιγμή.

Ιδού λοιπόν οι 5 απαγορευτικές ατάκες:

«Σ’αρέσει»: «Κουβέντα θα πιάσουμε γλυκέ μου;» Αν δεν της αρέσει θα αντιδράσει με κάποιο τρόπο ή θα στο πει. Το να ρωτάς συνέχεια αν σ’ αρέσει αυτό ή εκείνο, λες και έχετε βγει για shopping δεν βοηθά.

«Τι σου κάνω…;»: Ανήκει στην ίδια κατηγορία με την παραπάνω φράση. Κι εδώ γνωρίζετε πολύ καλά τι κάνετε τη δεδομένη στιγμή. Η ερώτηση λοιπόν αυτή γεννά εύλογα την εξής απορία: «Συγνώμη, μήπως είσαι διχασμένη προσωπικότητα;» Ή μήπως για κάποιο λόγο, (ψυχικό τραύμα από την πρώην) τελικά νιώθει ανασφάλεια και έχει ανάγκη από επιβεβαίωση.

«Μου θυμίζεις την πρώην μου»: Στο άκουσμα της ατάκας αυτής, καλό είναι να αποχωρήσετε άμεσα και να τον αφήσετε να θυμάται δύο πρώην ολόιδιες.

«Είμαι ο πρώτος σου;»: Πιάσε μολύβι και χαρτί να ξεκινήσουμε τις προσθαφαιρέσεις. Δεν είναι δυνατόν να ρώτα τη στιγμή εκείνη για το παρελθόν, ενώ έπρεπε να επικεντρωθεί στο εδώ και τώρα. Το να μπει στη διαδικασία του "ανοίγματος φακέλου" πάει να πει πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον εν λόγω κύριο. Ανασφάλεια, ζήλια, ποιος ξέρει τι σκέφτεται; Καλό πάντως θα ήταν να κάνατε και εσείς μερικές δεύτερες σκέψεις σχετικά με την επιλογή σας.

"Μέγεθος": Υπάρχει πιθανότητα να σας ρωτήσει αν η φύση του έχει φερθεί γενναιόδωρα. Σε κάθε περίπτωση πάντως απαντήστε του διπλωματικά (δεν βαριέσαι! δουλίτσα να γίνεται), καθώς ότι και αν πείτε μπορεί να στραφεί εναντίον σας.

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.