WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς μπορείτε να βρείτε «ταίρι»


4 Ιουλίου 2013

SINGLE.png

Μήπως ακολουθείτε λάθος βήματα; 

Το καλοκαίρι προσφέρεται, για φλερτ, έρωτες και αρκετή δόση ευτυχίας. Η διάθεση είναι στα ύψη, οι αναστολές έχουν πέσει και κατευθύνεστε προς την αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου. Ωστόσο, υπάρχει μια περίπτωση να έχετε πάρει τη λάθος κατεύθυνση και να μην ψάχνετε σωστά. Τι πρέπει λοιπόν να προσέξετε;

Αλλάξτε παραστάσεις: Αν επιλέγετε τα ίδια μέρη διασκέδασης, βγαίνετε με τους ίδιους ανθρώπους, τότε μειώνετε τις πιθανότητες να συναντήσετε κάποιον. Αλλάξτε λοιπόν τις συνήθειες σας. Βγείτε σε άλλα μέρη για ποτό ή για φαγητό. Στείλτε σε φίλους σας που είχατε καιρό να βγείτε έτσι ώστε να ανοίξετε το κύκλο των επαφών σας.

Ενεργοποιηθείτε: Είναι πολύ δύσκολο να συναντήσετε τον τέλειο άντρα με τον τρόπο που συμβαίνει στις ρομαντικές ταινίες, σε ένα βιβλιοπωλείο ή την ώρα που πάτε βόλτα τον σκύλο σας. Για το λόγο αυτό σταματήστε να λέτε όχι στις κοινωνικές προτάσεις των φίλων σας ή των συναδέλφων σας!

Μειώστε το άγχος: Όσο πιο πολύ αγχώνεστε και πιέζετε να βρείτε το άλλο σας μισό τόσο πιο πολύ απελπίζεστε και κλείνεστε στον εαυτό σας. Σταματήστε να αγχώνεστε, εξάλλου τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή συμβαίνουν ξαφνικά. Πάρτε λοιπόν μια βαθιά ανάσα, χαλαρώστε και απολαύστε την ζωή σας. Ο ιδανικός σύντροφος θα εμφανιστεί σύντομα.

Αντιμετωπίστε την ρουτίνα σας: Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας πολλές φορές σαμποτάρουν το κυνήγι της προσωπικής σας ευτυχίας. Η δουλειά, οι καθημερινές υποχρεώσεις πολλές φορές δεν σας αφήνουν ούτε χρόνο αλλά ούτε και ενέργεια για να βγείτε για ένα πότο. Οργανώστε τον χρόνο σας, έτσι, ώστε να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Αντί να χαλαρώνετε στο καναπέ σας βλέποντας τηλεόραση, βγείτε για ένα κρασί με μια φίλη σας.

 Κάντε likeστη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.