WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Απομυθοποιώντας το σεξ


10 Ιουλίου 2013

MCDHOSP_EC018_H.jpg

Κι όμως υπάρχουν υπερτιμημένες πεποιθήσεις στο σεξ.

Στο ξεκίνημα της σεξουαλικής σου ζωής αλλά και αργότερα, ένα σωρό αμφιβολίες και άγχη, σε δυσκόλευαν να χαρείς το σεξ. Ευτυχώς, περνώντας ο καιρός σε ένα μεγάλο βαθμό έχεις πιάσει το νόημα και κάποια πράγματα τα αντιμετωπίζεις διαφορετικά. Ωστόσο, παραμένουν μερικά ακόμα σημεία που είναι υπερεκτιμημένα και οφείλεις να τα ξεπεράσεις.

Το ερώτημα «αν είμαι καλή». Ναι, είναι λογικό να ανησυχείς και να θες να μάθεις τι συμβαίνει όμως κατά πόσο το ερώτημα αυτό σε απασχολεί; Η χημεία που έχετε με τον εκάστοτε ερωτικό σύντροφο είναι διαφορετική. Μπορεί με ένα παρτενέρ σας τα πράγματα να μην είναι και πολύ καλά. Το σεξ να μοιάζει με ρουτίνα και φυσικά η απόδοση η δικιά σας να είναι αρκετά χαμηλή. Με κάποιον άλλον όμως, από την πρώτη ή δεύτερη φορά τα πράγματα να είναι εντελώς διαφορετικά. Να βγει από μέσα ερωτισμός και ένταση που παρέμεναν στην αδράνεια για καιρό.

Μελανιές, πιπιλιές και γενικότερα σημάδια δεν αποδεικνύουν μια βραδιά γεμάτη πάθος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος, να σημαδεύεστε για να δείξετε την άλλη μέρα πως κάνατε σεξ. Η συνήθεια αυτή παρά είναι εφηβική και νεανική. Τώρα, πάλι αν η ένταση και το πάθος είναι τόσο δυνατά, μερικές δαγκωματιές επιτρέπονται στις ερωτογενείς ζώνες. Με φειδώ όμως για να μην καλύπτετε το σημάδι την επόμενη μέρα με άφθονο make up.

Αριθμός προκαταρκτικών. Στα δέκα λεπτά είμαστε οκ; Μα δεν πηγαίνουν ούτε με την ώρα ούτε με το κιλό. Η χημεία που έχετε με τον κάθε άνθρωπο είναι διαφορετική. Όπως και το είδος των προκαταρκτικών. Ένα βλέμμα σας, ένα απαλό χάδι μπορούν να δώσουν το έναυσμα για μια ερωτική βραδιά.

Μην πιστεύετε τις αμερικάνικες ταινίες. Αυτό που οι πρωταγωνιστές μόνο με τη κλασσική ιεραποστολική στάση, χωρίς προκαταρκτικά, με το άγχος ότι θα τους πιάσουν καθώς πάντα κάπου είναι μπλεγμένοι είτε είναι οι καλοί της υπόθεσης είτε όχι, τελειώνουν αμέσως και μαζί, ειλικρινά μας ξεπερνά. Το να έχετε μια ερωτική ζωή λίγο πιο έντονη και να αλλάζετε στάσεις ή μέρη, προκειμένου να διατηρείτε το ενδιαφέρον σας δεν είναι κακή ιδέα. Το θέμα είναι υπερβολές.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.