WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Βάλε φαντασία...


15 Ιουλίου 2013

Μια φαντασίωση αρκεί για να σας χαρίσει μια δυνατή ερωτική εμπειρία.

Τελικά, όλα είναι θέμα μυαλού. Αν αμφιβάλλετε, έρχονται μελέτες και έρευνες να σας διαψέυσουν. Οι φαντασίωσεις λοιπόν  παίζουν τεράστιο ρόλο στη σεξουαλική ζωή των γυναικών. Μπορούν να σε εξιτάρουν ακόμα και αν η πράξη δεν είναι και τόσο καλή. Οι ειδικοί επιμένουν πως οι γυναίκες που δημιουργούν σέξι εικόνες και σενάρια στο μυαλό τους είναι πιο ικανοποιημένες από εκείνες που δεν φαντασιώνονται, για παράδειγμα πως θα ήταν να κάνουν σεξ, με τον ωραίο γείτονα που μόλις μετακόμισε.

Μια ακόμα έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει των ρόλων των φαντασιώσεων στην σεξουαλική ζωή. Ζητήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων να φανταστούν ότι κάποιος τους ακουμπάει το χέρι ή το πόδι. Στη συνέχεια, κάποιος τους άγγιξε πραγματικά. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η εγκεφαλική λειτουργία λειτούργησε πιο έντονα όταν οι άνθρωποι φαντάστηκαν το άγγιγμα. Το ίδιο συμβαίνει λοιπόν όταν μια γυναικά που φαντασιώνεται διάφορα την ώρα του σεξ, βοηθά τον εγκέφαλο να ξυπνήσει και να βιώσει έναν ακόμα πιο έντονο οργασμό.

Παίξτε και με το μυαλό σας:

Μπορείτε να φανταστείτε δύο σενάρια. Το πρώτο να φέρετε στο μυαλό σας, μια ερωτική εμπειρία με τον σύντροφό σας, κάτι που πέρα από την libido είχε ανεβάσει και την αδρεναλίνη σας στα ύψη. Δεύτερο σενάριο, η φαντασίωση με τον σέξι άγνωστο, η οποία συνδέεται άμεσα με την αίσθηση ότι κάποιος σε θέλει εδώ και τώρα. Αρκετά ερεθιστικό Μόλις διαλέξεις ένα από τα δύο, άρχισε να παίζεις το σενάριο στο κεφάλι σου την ώρα που ξεκινάς τα προκαταρκτικά με το φίλο σου. Μπορείς να κρατήσεις τις σκέψεις σου για τον εαυτό σου ή να βάλεις και εκείνον στο παιχνίδι, λέγοντάς του ότι θέλεις να μοιραστείς μαζί του μια φαντασίωση. Αν ντρέπεσαι να το κάνεις, ζήτησε του να το κάνει εκείνος πρώτος, να μοιραστεί δηλαδή μαζί σου μια φαντασίωση. Όλο αυτό το εγκεφαλικό παιχνίδι, θα χαρίσει και στους δύο σας μια μοναδική εμπειρία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.