WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Όσο το σεξ εξελίσσεται...


24 Ιουλίου 2013

Τα στάδια του σεξ στη διάρκεια της σχέσης. 

Αλλιώς είστε στην αρχή της σχέσης, αλλιώς ότι γνωριστείτε καλύτερα, αλλιώς όταν παραγνωριστείτε και το κερασάκι της τούρτας μπαίνει με τον ερχομό του παιδιού σας.

Στην τρέλα πάνω: Μόλις έχετε ξεκινήσει να είστε μαζί. Την περίοδο αυτή δεν χορταίνει ο ένας τον άλλον. Τα σώματα σας μοιάζουν σαν μαγνήτες που δεν ξεκολλάνε με τίποτα. Από το αμάξι, στο γκαράζ, στο σπίτι, όπου βρεθείτε και σταθείτε η ερωτική σας επιθυμία μοιάζει να είναι ανεξέλεγκτη.

Στη πορεία: Η φάση της τρέλας αρχίζει να παίρνει την κατιούσα. Ναι μεν η ένταση ακόμα υπάρχει αλλά ξεκινά μια διαδικασία εξερεύνησης. Το ζευγάρι αρχίζει να ρώτα αν σου αρέσει αυτό ή εκείνο, προκειμένου να μάθει ο ένας τις ανάγκες και τα θέλω του άλλου.

Καλά είστε ακόμα: Είμαστε στα μέσα της σχέσης. Υπάρχει σίγουρα αγάπη και έρωτας. Ειδικά, αν δεν έχει προκύψει το project συγκατοίκηση ακόμη, τα πράγματα είναι καλά. Η εναλλαγή περιβάλλοντος, σπίτι μου, σπίτι σου ή και κάπου άλλου, σας κράτα σε εγρήγορση με την αδρεναλίνη να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα για την φάση που είστε.

Μου αρκεί η αγκαλιά σου σήμερα: Ναι, βρίσκεστε στο καναπέ πλέον της ερωτικής φωλιάς και κάνετε zapping στα τούρκικα σίριαλ. Το σκηνικό είναι τουλάχιστον τρομακτικό. Να σημειωθεί εδώ πώς η φάση αυτή συμπεριλαμβάνει και παντρεμένα ζευγάρια, καθώς δεν θέλαμε να αφήσουμε απ’ έξω όσους δεν θεωρούν υποχρεωτικό το θεσμό του γάμου. Σε κάθε περίπτωση, ψυχραιμία. Είναι λογικό πως μετά από ένα δυνατό ξεκίνημα, πάθος και ένταση, να υπάρχει ένα διάλειμμα. Αναμενόμενο. Το θέμα είναι πόσο θα αφήσετε το διάλειμμα αυτό να υπάρχει. Ναι κάποια βράδια θα μείνετε αγκαλιά γιατί είστε κουρασμένοι ή γιατί δεν έχετε διάθεση. Όμως, κάποια βράδια είναι καλό να βρίσκεται τη "φόρμα" σας. 

Σεξ ως γονείς: Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύουν τα πράγματα. Ο χρόνος είναι εχθρός σας πλέον και καμία απόλαυση δεν έχετε περιθώριο να την απολαύσετε με την ησυχία σας. Ένα στα γρήγορα, ένα στο «αθόρυβο», κλείδωσες την πόρτα, τα φώτα κλείσε, όλες οι φράσεις αυτές περιγράφουν την ερωτική ζωή των παντρεμένων ζευγαριών. Μην απελπίζεστε. Και το ένα στα γρήγορα είναι καλό αλλά που και που ζητήστε από τις γιαγιάδες να κρατήσουν τα μικρά σας και ξανά θυμηθείτε τις παλιές καλές εκείνες μέρες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.