WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Δεν έχω χρόνο...αλλά προλαβαίνω για σεξ


25 Ιουλίου 2013

Ναι, κανένας δεν λέει όχι σε στιγμές απόλαυσης και πολύ καλά κάνει.

Το σεξ μας φέρνει πιο κοντά με τον ερωτικό μας σύντροφο, νιώθουμε ευεξία, φτιάχνει τη διάθεση μας, φαινόμαστε νεότερες, μας χαρίζει ζωή και πόσες ακόμα έρευνες επιβεβαιώνουν συνεχώς τις ευεργετικές του ιδιότητες. Γιατί λοιπόν να χάνετε χρόνο ενώ μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη κάθε στιγμή της μέρας;

Το παν είναι η σωστή οργάνωση του χρόνου αρκεί να τολμήσετε. Αν θέλετε σας έχουμε ένα timeline:

5…10…15: Σκεφτείτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα λεπτά αυτά για να ικανοποιήσετε τον ερωτικό σας σύντροφο. Και να θυμάστε πως όταν κάνεις το «καλό» αυτό γυρνάει σε σένα! Για παράδειγμα δοκιμάστε ένα διαφορετικό «πρωινό»: Ξυπνάτε το πρωί και εκείνος είναι αγχωμένος ή δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά. Ναι, μια ιδέα είναι να του φτιάξετε μία πορτοκαλάδα για τόνωση και ευεξία. Αλλά, πάντα υπάρχει ένα αλλά και στην περίπτωση αυτή είναι να το ξαφνιάσετε ευχάριστα. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Day-off: Έχετε ρεπό πώς μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε; Μια ιδέα είναι να χαλαρώσετε και περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Μια άλλη είναι, να βγείτε για ψώνια και να ανανεώσετε την καλοκαιρινή σας collection, είναι και περίοδος εκπτώσεων. Ωστόσο, υπάρχει και καλύτερη πρόταση, στείλτε του ένα μήνυμα, που θα τον κάνει να φύγει από την δουλειά «τρέχοντας». Για να πετύχει, προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατό περιγραφική και του «the point».

Καλοκαιρινή άδεια: Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τα αγόρια μου… Είναι λίγο ιδιαίτερη και τολμηρή η πρόταση αυτή. Αλλά, είναι καλοκαίρι, η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη, είστε διακοπές σε κάποιο νησί και θέλετε νέες εμπειρίες. Και γιατί όχι λοιπόν; Αν ένας ενδιαφέρον τύπος σας πλησιάσει και σε φλερτάρει με πολύ έξυπνο και εκλεπτυσμένο τρόπο να πείτε όχι για μια υπέροχη βραδιά γεμάτη πάθος. Αν όμως, μετά από δύο μέρες γνωρίσετε έναν άλλο εξίσου γοητευτικό τύπο… Το θέμα είναι να μην εγκλωβιστείτε σε ταμπού και στερεότυπα. Χαρείτε τις διακοπές σας και αποκομίστε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορείτε. Να θυμάστε single έρχεται δύσκολος χειμώνας…

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.